starshiners.ro
Diet and Fitness

Băutura care topește grăsimea aproape imediat! Încearc-o pentru a scăpa de kilogramele în plus

iulie 11, 2016
bottegaverde.ro

Pe timp de vară, cele mai multe femei vor fă fie în formă. Dacă  sala de sport nu este o opțiune pentru tine și ai un program foarte încărcat, încearcă această rețetă simplă de băutură, extrem de eficientă. În afară de faptul că este delicioasă, această băutură va arde grăsimea și va stimula metabolismul, pregătindu-te pentru plajă, în cel mai scurt timp.

Ceea ce face ca această rețetă să fie atât de eficientă este abundența de nutrienți pe care le oferă, inclusiv enzime importante, fibre și minerale. Enzimele stimuleaăa metabolismul să arda mai multă grăsime, în timp ce fibra vă taie pofta de mâncare. Mineralele sunt cele care susțin funcția corespunzătoare a corpului.

Singura cerință în această metodă de pierdere în greutate este de aceea de a include această rețetă zilnic în alimentația ta. Puteți bea această băutură în loc de o masă, cum ar fi micul dejun sau masa de prânz, de exemplu. Acesta poate înlocui, de asemenea, cina, dar atunci ar trebui să se reducă ingredientele de jumătate. Dacă sunteți genul de persoană care merge la sala de sport, această rețetă este ceea ce ai nevoie după un antrenament intens. Aceasta va optimiza procesul de ardere a grăsimilor, elimină mai multe celule adipoase și construiește masa musculară.

Citește și Uită de silicoane! Aceste ingrediente îți vor face sânii să crească instant!

Ingrediente:

  • 1 banană
  • 1 linguriță. semințe de in măcinate
  • 1 linguriță ghimbir ras
  • ½ ceașcă felii ananas
  • 1/3 cană de lapte de migdale

Indicații:

Procesul de preparare nu poate fi mai simplu. Pune toate ingredientele într-un blender și amestecă până la omogenizare.

astratex.ro

Alte articole interesante

Inline
Inline