starshiners.ro
Health

Băutura care întărește articulațiile

iulie 22, 2016
bottegaverde.ro

Nu putem face nimic fără genunchi. Putem spune cu ușurință că genunchii sunt una dintre cele mai importante articulațiilor din corpul uman, deoarece aceștia ajută la instalarea poziției corecte a corpului și sprijină mișcările sau picioarele noastre în timp ce mergem pe jos, alergăm sau sărim.În timp însă, suferim de diferite leziuni și răni care pot afecta genunchii. Aceste leziuni fac ca ligamentele și tendoanele să fie mai puțin flexibile și mobile, pentru că lubrifierea lor este redusă. Această băutură te va ajuta să îți menții articulațiile sănătoase. Plus că este delicioasă!

Procesul de lubrifiere a articulațiilor este complet natural, dar, așa cum am spus, pe măsură ce îmbătrânim – este redus în mod semnificativ. Așa că trebuie să facem ceva să îmbunătățim flexibilitatea, în scopul de a face mișcări rapide. Nu îți face griji, în acest articol vom să vă arătăm o metodă naturală extrem de eficientă, care vă va ajuta la consolidarea ligamentelor și tendoanelor. Acest lucru vă va face viața mult mai ușoară!

Citește și: Ce sunt varicele, cum apar și cum le putem trata

Această băutură puternic este încărcată cu ingrediente și compuși, care au puternic  rol anti-inflamator și care calmează durerile articulare. De asemenea, conține cantități mari de vitamina C, bromelaină, siliciu și magneziu. Și aceste substanțe nutritive oferă, de asemenea puterea si energia pentru toate părțile corpului și a sistemelor.

Smoothie scorțișoară și ananas pentru articulații sănătoase

Ingrediente:

  • 1 cană (250 ml) de apă
  • 7 gr de scorțișoară
  • Două cești de ananas bucăți (felii)
  • 1 cană de fulgi de ovăz instant
  • 1 cană de suc de portocale natural brut
  • 40 gr de migdale zdrobite
  • 40 gr de miere

Indicații:

Iată ce trebuie să faci – în primul rând, aveți nevoie să gătiți fulgii de ovăz. Apoi, aveți nevoie de un aparat de smoothie-uri, în care să puneți bucățile de ananas. Se adaugă suc de portocale, scorțișoară, miere și migdale într-un blender. Apoi adaugă fulgii de ovăz și sucul de ananas în blender. Se amestecă din nou până când veți obține un amestec frumos cremos.

Puteți adăuga unele cuburi de gheață și apoi amestecați din nou. Bucurați-vă de smoothie-ul sănătos. Veti observa că după 2 săptămâni, articulațiile și genunchii vor fi mult mai bine și  puteți merge fără nici o problemă. Dacă suferiți de orice tip de dureri articulare, atunci ar trebui sa încercați acest smoothie cu scorțișoară și ananas.

astratex.ro

Alte articole interesante

Inline
Inline