zenda.ro
Lifestyle

Artista X Factor Sabrina Fabian, operată la Spitalul Floreasca. Primele declarații

aprilie 11, 2016
X FACTOR
libris.ro%20

Sabrina Fabian a fost operată, luni dimineața, la Spitalul Floreasca din Capitală. Tânăra artista a suferit o intervenție la nas.

Cunoscută după participarea în show-ul X Factor, Sabrina Fabian a fost nevoită să suporte o operație la nas. Tânăra a oferit primele declarații pentu elli.ro, după intervenția chirurgicală. ”Mă simt ușor amețită, dar sunt bine. Operația a început la 10 și a durat trei ore.  ”, a declarat Sabina, pentru elli.ro, care a fost nevoită să suporte intervenția la nas.

Nu este prima operașție estetică pe care tânăra de la X FACTOR o suportă. În ianuarie, artista a apelat la un medic estetician pentru a-și modela obrajii. Intervenția se numește lipoliză, se realizeaza fara bisturiu, astfel Sabrinei i-a fost scoasa grăsimea din obraji, lucru care a făcut-o mai fericită.

Sabina este internată la Spitalul Floreasca

Sabina este internată la Spitalul Floreasca

Sabrina Fabian a lucrat ca model pentru o agentie americana, dupa cum chiar ea a spus. Sabrina Fabian a reusit sa fie cunoscuta dupa ce a participat la concursul ‘X Factor’ si a lesinat pe scena, insa nimeni nu a crezut pe cuvant lesinul. Toti au spus ca fata a jucat o regie pentru a „motiva” prestatia nu tocmai reusita. Blonda are insa mare incredere ca poate ajunge o femeie celebra.

Sabrina s-a operat de urgență la Spitalul Floreasca

Sabrina s-a operat de urgență la Spitalul Floreasca

cel.ro%20

Alte articole interesante

Inline
Inline