starshiners.ro
Beauty Tips

Arată mai tânără în numai 5 minute! Remediul natural care e mai bun decât chirurgia plastică

iunie 30, 2016
bottegaverde.ro

Ai nevoie de doar două ingrediente pentru a arăta mai tânără. Ingrediente pe care le găsești cu siguranță în bucătăria ta în fiecare zi pentru că sunt atât de obișnuite, încât nu te-ai fi gândit vreodată că pot face și asta! Unul din ingrediente este albușul de ou, iar celălalt este sucul de lămâie. Amestecă-le, iar efectul de întinerire și ștergere a ridurilor se va vedea pe fața ta după numai 5 minute!

Citește și: Lucruri pentru care să fii pregătit atunci când mergi în concediu la mare

E momentul să nu îți mai fie frică să râzi doar pentru că ai riduri care nu vrei să se vadă. De ce să îți anihilezi emoțiile, când există un remediu foarte simplu pentru a șterge ridurile, fără a apela la creme scumpe sau la chirurgie plastică! Dacă îți plac remediile naturale, atunci cu siguranță trebuie să încerci această mască de față, care îți va transforma tenul și te va face să arăți cu 10 ani mai tânără în timp record.

Această mască de față pe bază de ou și lămâie îți va tonifia tenul, îl va hidrata și va elimina toate semnele îmbătrânirii care apar pe fața ta. Plus, este și foarte ieftină, așa că nu trebuie să îți faci griji din acest punct de vedere.

Masca cu efect facelift pe bază de albuș de ou și lămâie

Ingrediente:

  • 1 albuș de out
  • jumătate de lingură de suc de lămâie stors proaspăt

Mod de realizare:

  • Ia un ou mediu și separă albușul de gălbenuș
  • Pune albușul într-un bol și amestecă-l până face spumă
  • Adaugă sucul de lămâie
  • Continuă să bați pentru câteva minute, până când obții un amestec omogen.

Mod de utilizare:

  1. Primul lucru pe care trebuie să îl faci este să îți cureți fața foarte bine. Nu uita de gât.
  2. Apoi, asigură-te că mâinile sunt curate și cu ajutorul degetelor ia puțin din amestec și aplică-l pe față cu mișcări circulare. Vei observa că masca începe să se usuce foarte repede.
  3. Lasă amestecul pe față pentru 5-10 minute, apoi îndepărtează-l cu apă caldă sau rece, în funcție de preferințe.
  4. La final, aplică o cremă profund hidradantă.

Pentru rezultate optime, aplică această mască de 3-4 ori pe săptămână. Crezi sau nu, are rezultate și va șterge ridurile de expresie!

Cel mai important, dacă vrei să arăți tânără, relaxează-te și evită să te gândești la probleme sau la orice altceva îți induce o stare de stres. Înconjoară-te de oameni pozitivi și de oameni care te iubesc. Nu uita să râzi mult. A, da, și mănâncă mâncare organică pe cât de mult poți!

astratex.ro

Alte articole interesante

Inline
Inline