starshiners.ro
Beauty Tips

Trei măști de păr care îți vor regenera complet podoaba capilară

iulie 25, 2016
bottegaverde.ro

Puteți încerca aceste măști naturale și eficiente de păr, înainte de a vă spăla părul! Veți fi uimite de rezultat! Sunt simplu de făcut și ușor de aplicat, iar ingredientele le veți găsi cu siguranță foarte repede în casă. Dacă nu, la magazinul naturist din colț sau la o alimentară. Uite cum se prepară măștile care îți transformă părul!

Măsline și ulei de migdale

Se prepară un amestec de ulei de măsline și migdale. Puteți adăuga, de asemenea, vitamina E împotriva căderii părului. Masează părul cu acest amestec timp de 20 de minute, cel puțin. Dupa aceea, spălați părul, dar nu cu apă caldă.

Citește și Exercițiul care tratează zeci de boli!

Iaurt și ouă

Ouăle sunt bogate în proteine și gălbenușul de ou conține grăsimi, care sunt destul de benefice pentru părul tau. Pe de altă parte, albușul de ou este bogat în enzime care acționează împotriva bacteriilor, astfel încât scalpul și părul tău va rămâne curat, fără exces de ulei și murdărie. Se spală această mască cu apă rece și apoi se utilizează șamponul. Acest tratament trebuie aplicat o dată pe lună. Iaurtul este de asemenea benefic deoarece reduce deteriorarea parului cauzată de poluarea aerului. Grăsimea din lapte va face părul si scalpul mai sănătoase și acidul lactic curăță părul de murdărie.

Banane, maioneză și ulei de măsline

Se prepară un amestec cu două linguri de maioneză, o lingură de ulei de măsline și două banane. Se amestecă ingredientele. Aplică amestecul pe păr și păstrați-l timp de o oră. Apoi se spală părul cu apă caldă. Părul tău va deveni strălucitor și mătăsos.

astratex.ro

Alte articole interesante

Inline
Inline