watchshop.ro%20
Lifestyle

ANTONIA cântă în deschiderea concertului Maroon 5 de la București, astăzi 5 iunie

iunie 5, 2016
watchshop.ro%20

Aflată pentru prima dată în România, trupa Maroon 5 promite un concert pe măsura așteptărilor fanilor, duminică, 5 iunie, în Piața Constituției. În deschiderea trupei Maroon 5, ANTONIA va urca pe scena și va interpreta hiturile care au facut-o cunoscută, alături de band-ul ei.

Cu o carieră în ascensiune, de peste 7 ani pe piața muzicală din Romania, ANTONIA s-a impus ca un artist tănăr, fresh, cu o voce notabilă și o imagine diferită și datorită background-ului american. ANTONIA este cunoscută publicului din Romania datorită unor piese precum “Marabou”, “Jameia”, “Hurricane”, “Wild Horses”, “Morena”, “I Got You”, “Marionette”, melodii difuzate intens pe radiouri și clasate în topuri pe primele pozitii, dar și celor mai recent lansate single-uri “Greșesc”, “Vorbește lumea” și “Suna-ma”, single cântat în colaborare cu Carla’s Dreams. De asemenea, lansează alaturi de GGirls (INNA, Alexandra Stan și Lori) piesa “Call the Police”.

anton_45490100

Antonia avut colaborari cu artiști precum Holograf, Vunk, Puya, Tom Boxer, INNA, dar și celebrul artist international Jay Sean. ANTONIA a susținut în cei peste 7 ani de carieră un numar de peste 300 de concerte în toate colțurile Romaniei, dar și în Dubai, Monaco, Serbia, Bulgaria, Grecia. ANTONIA este artist Global Records, casa de discuri care are in portfoliu artiști precum INNA, Alexandra Stan, Carla’s Dreams, Nicoleta Nuca, Lariss.

iarena.ro

Alte articole interesante

Inline
Inline