watchshop.ro%20
Beauty Tips

Andreea Ibacka, schimbare spectaculoasă de look

aprilie 18, 2016
Andreea-Ibacka
watchshop.ro%20

 Andreea Ibacka a acceptat foarte bucuroasă provocarea lansată de hairstylistul Adrian Perjovschi, iar după numai câteva ore petrecute alături de specialiști, a putut să-și admire noul look – Beyonce, așa cum arată cântăreața în noul clip al celor de la Coldplay.

 “A fost șansa mea să trăiesc în papuci de diva! Cum era să nu profit de așa ocazie?”, spune Andreea Ibacka. “Aceasta a fost ziua în care mi-am spulberat recordul personal de selfie-uri! Iar după pictorial, nu-mi mai venea să merg acasă să mă demachiez. Cu multă părere de rău, abia seară la culcare, am renunțat la bronzul de tropice. Cu multă părere de rău! Am mai spus asta?”, declară vedetă.

 FOTO: Andreea Ibacka

FOTO: Andreea Ibacka

Alegerea acestui personaj nu a fost una întâmplătoare, după cum povestește Andreea Ibacka: ”Am vrut o transformare de-a dreptul radicală, așa că am ales împreună cu cei de la Jovsky Studio un personaj care să nu-mi semene deloc în viață de zi cu zi. Și totuși, de la Albă că Zăpada la sosia lui Beyonce n-au fost decât câteva ore de muncă și distracție! Acum mai avem de lucrat doar la carieră mea muzicală!”
 
 “Aceasta a fost prima Transformare radicală pe care am realizat-o în nouă locație Jovsky Studio din Corbeanca. Am folosit meșe coafate lejer, iar coafură a fost completată cu ajutorul coroniței de flori realizată de Dhaniel Noră și a ținutelor alese impecabil de stilistă Eniko Szanto. Ne-am simțit foarte bine și a fost o plăcere să lucrez din nou cu Andreea. În plus, eu iubesc tot ceea ce ține de India, așa că această interpretare a lui Beyonce în clipul “Hymn for the Weekend” a fost pe sufletul meu”, spune hairstylist-ul Adrian Perjovschi.

FOTO: Andreea Ibacka

FOTO: Andreea Ibacka

Cât despre machiajul ales pentru transformarea Andreei Ibacka în Beyonce, make-up artist Cristina Bârsan spune că acesta “este unul care îi pune în valoare trăsăturile feței. Accentul este pus pe frumusețea naturală. Adevărată provocare a fost că a trebuit să-i redam Andreei culoarea și trăsăturile frumoasei mulatre!”
 
 “Am făcut cu toții o super echipă! Nu-mi propun să măgulesc pe nimeni, dar Cristina și Adi au fost incredibili! Bine dispuși, super creativi, iar transformarea e spectaculoasa”, adaugă Andreea Ibacka.

FOTO: Andreea Ibacka

FOTO: Andreea Ibacka

iarena.ro

Alte articole interesante

Inline
Inline