orange.ro
Lifestyle

Andreea Bălan este însărcinată cu primul ei copil: “Sunt emoționată și fericită”

mai 10, 2016
andreea-balan insarcinata
zenda.ro

Andreea Bălan este însărcinată și, peste cinci luni de zile, va aduce pe lume primul ei copil. George Burcea, iubitul vedetei TV a avut prima reacție după ce artista a făcut anunțul public. Cei doi se pregătesc pentru cea mai frumoasă perioadă din viața lor.

Andreea și George vor deveni părinți în dor câteva luni“Sunt emoționată și fericită să împart cu voi minunata veste că voi avea un copil cu iubitul meu, George. Mulți dintre voi știu deja cât de mult mi-am dorit un copil și mă bucur încontinuu de când am aflat. Sunt emoționată și fericită să împart cu voi că voi avea un copil cu iubitul meu, George. Mulți dintre voi știu deja cât de mult mi-am dorit un copil și mă bucur încontinuu de când am aflat. Mă simt norocoasă, împlinită și motivată să duc mai departe toate proiectele pe care le am în desfășurare, inclusiv showurile cu trupa live și dansatorii mei talentați, emisiunile TV și aparițiile promo. Mi-am dorit să aflați de la mine aceasta veste minunată, voi ați fost mereu alături de mine și sper să fiți și acum. Vă iubesc și vă mulțumesc că vă pasă!”, spune jurata show-ului “Te cunosc de undeva!”, de la Antena 1. Andreea Bălan ține să precizeze că perioada de sarcină nu îi va afecta viața profesională, întrucât își va onora toate contractele, concertele și aparițiile tv.

Actorul George Burcea este în culema fericirii și a ținut să-i mulțumească pentru faptul că îl va face tată. ”Mulțumesc, iubito. M-ai făcut cel mai fericit tatic”, a menționat George.

 

starshiners.ro%20

Alte articole interesante

Inline
Inline