starshiners.ro
Health

Amestecă bicarbonat de sodiu cu miere. Consumă trei linguri pe zi și asta se va întâmpla cu organisuml tău!

iulie 11, 2016
bottegaverde.ro

Există credința cum că celulele canceroase se pot dezvolta în urma consumului de zahăr, iar combinația de bicarbonat de sodiu și miere sau sirop de arțar  nu este benefică pentru tratamentul cancerului, tocmai din acest mpotiv. Este o credință cât se poate de greșită și există mai multe dovezi că această combinație este, de fapt, extrem de benefică pentru sănătate.

.
Există o explicație științifică, care atestă faptul că această combinație de zahăr și bicarbonat de sodiu este eficientă în tratamentul cancerului. Atunci când se amestecă sirop de arțar bogat în zahăr sau miere cu bicarbonat de sodiu, rezultatul este unul alcalin. Cele două ingrediente se leagă și luptă amândouă pentru stoparea dezvoltării celulelor canceroase.

Bicarbonatul de sodiu, pe de altă parte, este foarte alcalin, ceea ce înseamnă că ucide microbul cancerului în interiorul celulei canceroase  și face celula să revină la normal. Efectul său alcalinizant promovează o schimbare de pH rapid, care distruge celula cu probleme.

Citește și Rugăciune foarte puternică de protecție! O spui și tot ce e rău stă departe de tine întreaga zi!

REŢETĂ

Pentru acest tratament simplu, dar foarte eficient, aveți nevoie de doar 2 ingrediente comune:

  • bicarbonat de sodiu
  •  sirop de arțar sau miere.

Se amestecă cele două ingrediente în următorul raport – o linguriță de bicarbonat de sodiu, cu o lingură de sirop de miere-arțar, sau pentru cantități mai mari, 4 lingurițe bicarbonat de sodiu cu 4 linguri sirop de arțar sau miere. Această compoziție va fi suficientă pentru o săptămână. Dupa ce ingredientul se amestecă bine, se fierbe la foc mic timp de 5-10 minute. Niciodată nu se păstrează amstecul la frigider!

UTILIZARE

Ia o linguriță din acest amestec de 1-3 ori pe zi, în mod regulat, pentru una sau două luni. Asigurați-vă că nu luați acest remediu prea aproape de ora mesei. Este de asemenea important să ramânem la o dietă sănătoasă în timpul tratamentului și acest lucru înseamnă să reduci consumul de carne, de zahăr și făină albă.

astratex.ro

Alte articole interesante

Inline
Inline