astratex.ro
Lifestyle

Amaila Enache este însărcinată: ”Am făcut testul”

martie 7, 2016
Amalia Enache
bestkids.ro%20

Amalia Enache a mărturisit, luni, că urmează să aducă pe lume un copil. Prezentatoarea Pro TV a povestit că a făcut testul și că, în sfârșit, va deveni mamă.

Amalia Enache este o persoană discretă cu viața ei personală și nu face mărturisiri în ceea ce privește relația cu iubitul ei, despre familie sau când vine vorba despre activitățile sale. Cu toate astea, prezentatoarea știrilor de la Pro TV a ținut să spună că urmează să devină mamă și că este însărcinată. Amalia Enache are o relație de câțiva ani cu un bărbat care nu este persoană publică și nu face parte din showbiz-ul românesc.

Am cam simţit şi n-am avut îndoieli când au apărut semnele. Am făcut testul de sarcină pentru emoţia tatălui copilului, dar stiţi, noi, mamele, simţim.”, a dezvăluit aceasta.

A muncit pentru postul de la Pro

„Crezi că poţi să intri la prânz (n.a. ora 13.00), să prezinţi ştirile (n.a. începuse războiul în Irak), pentru că toţi ceilalţi prezentatori au muncit non-stop şi sunt epuizaţi?!”. Apoi, a rămas Andreea Esca însărcinată, a doua oră, şi … s-a făcut loc. Aceasta este povestea mea, simplă şi reală. Pentru cei care nu sunt interesaţi doar de conjuncturi, noroc sau ntâmplare, şi vor să afle cum e să munceşti de dimineaţa până seara, să nu conteze deloc că e duminică, Revelion sau ziua ta de naştere, cum e când îţi degeră degetele de la picioare la o filmare, cum e când plouă fară încetare o zi întreagă pe tine şi tu trebuie să transmiţi un eveniment cu zâmbetul pe buze, cum e să nu-ţi răspundă la telefon cel pe care îl cauţi disperat, cum e să fii înjurat, îmbrâncit, când tu nu faci decât o meserie, pentru aceştia aş avea nenumărate povestiri, dar nu avem suficient spaţiu. Aşa că, după atâţia ani de jurnalism, vă pot spune cu mâna pe inima: „în spatele oricărei poveşti simple, stă o mare aventură şi nenumărate detalii senzaţionale. Totul e să existe cineva care să le scoată la suprafaţă. Ca jurnalist, pot schimba ceva, în viaţa mea şi a celorlaţi”, a declarat Amalia Enache, în urmă cu ceva timp.

elefant.ro%20

Alte articole interesante

Inline
Inline