astratex.ro
Lifestyle

Am aflat ce meserie a practicat iubitul Alexandrei Stan

aprilie 13, 2016
bestkids.ro%20

Alexandra Stan trăiește o perioadă liniștită după tot zbuciumul de care a avut parte după relația cu Marcel Prodan. Vedeta TV a declarat de curând că are o relație cu cel mai bun prieten al ei, omul cu care se cunoaște de 10 ani. Bogdan S. este norocosul bărbat care îi stă alături artistei, împreună cu care a plecat în Japonia, unde s-au distrat în cele mai de vis locații. Elli.ro a aflat câteva lucruri despre actualul partener de viață al vedetei TV, plus de asta vă oferim și câteva imagini cu care să vă delectați.

În prezent, Bogdan pozează în artistul boem, are plete, poartă haine largi și se delimitează când vine vorba de viața personală. Viața lui Bogdan nu a fost întotdeauna așa și contrar felului în care arată acum, tânărul, în urmă cu puțin timp, avea alte obiceiuri, mai puțin boeme. Așadar, Bogdan afișa un look mai îndrăzneț, nu se rușina când venea vorba să rămână la bustul gol, ba chiar purta cămășile desfăcute. Nici fizicul lui nu era unul de … refuzat, ar zice multe dintre femei, căci avea pătrățele pe burtă, semn că petrecea multe ore în sala de sport.

Până să-și lase plete, Bogdan (ultimul din dreapta) avea părul scurt și făcea fuori pe litoral cu fizicul lui. FOTO: ELLI.RO

Până să-și lase plete, Bogdan (ultimul din dreapta) avea părul scurt și făcea fuori pe litoral cu fizicul lui. FOTO: ELLI.RO

Pe lângă faptul că puțini știați că tânărul a avut o schimbare radicală atât de look, cât și de profesie. Iubitul Alexandrei Stan a lucrat ca dansator. Înainte să aibă o relație cu Alexandra, Bogdan, tânărul a renunțat la viața de noapte, a început să studieze mai mult și să se focuseze pe artă. Alexandra Stan și Bogdan sunt împreună de 10 luni, însă cei doi au oficializat relația abia după 8 luni de relație.

Bogdan reușea să facă show-uri incendiare în cluburile din Capitală

Bogdan reușea să facă show-uri incendiare în cluburile din Capitală

Conținutul website-ului www.elli.ro este destinat exclusiv informării și uzului personal al cititorilor. Preluarea fotografiilor/articolelor elli.ro se poate face cu menționarea sursei cu link direct către site-ul elli.ro, ori către materialul cu pricina. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea elli.ro. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa redacția@elli.ro.

elefant.ro%20

Alte articole interesante

Inline
Inline