starshiners.ro
Health

Alungă durerile menstruale definitiv cu aceste remedii naturiste!

aprilie 22, 2016
bottegaverde.ro

A avea dureri menstruale poate fi una dintre cele mai crunte experiențe pe care o femeie le poate îndura. Disconfortul fizic și psihic care vin odată cu acestea este epuizant cu adevărat, iar singurull lucru pe care poți să îl faci este să stai întinsă în pat, sperând că pastilele pe care le-ai luat își vor face efectul. În loc să iei pastile însă, încearcă aceste ingrediente care îți vor lua durerea cu mâna! Elli.ro îți spune care sunt remediile naturiste pentru durerea menstruală! Tu le-ai încercat?

Crampele menstruale sunt crunte, iar remediul pentru a sta în picioare în acea perioadă a lunii este să te întinzi și să lâncezești în pat, pentru că durerea te împiedică să faci orice altceva.  În loc să iei analgezice pentru durere, încearcă soluții naturiste simple, care te pot ajuta să scapi de durerile menstruale.

Înainte de a-ți spune care sunt acestea, foarte important este să continui să faci exerciții fizice în această perioadă, care ajută la eliberarea beta- endorfinelor, ceea ce îți va face mult bine. Un alt sfat ar fi ca înainte de ciclul menstrual să reduci cantitatea de sare pe care o consumi, pentru că asta va reduce balonarea și va ajuta rinichii să elimine apa în exces.

Remedii naturiste pentru durerile menstruale:

Remediu #1: Un ingredient care reduce durerea este cartoful sălbatic, care este antispasmotic, adică elimină toate spasmele musculare pe care tu le resimți la o intensitate maximă.

Remediu #2: Frunza de zmeură sau ceaiul verde cu iasomie pot ajuta enorm în calmarea corpului și a minții. Aprovizionează-te cu cele 2 ingrediente, mai ales dacă știi că se apropie acea perioadă a lunii.

Remediu #3: Consumă lapte la micul dejun. Calciul face bine și ajută la eliminarea durerii. Dacă ai intoeranță la lactate, ia tablete sau suplimente de calciu.

Remediu #4: Mănâncă papaya. Mult papaya. Înainte și în timpul ciclului menstrual. Conține o enzimă numită ”papain”, care ajută la alinarea durerii și la regularizarea fluxului în timpul menstruației.

Remediu #5: Morcovii sunt buni pentru vedere, dar și pentru ameliorarea durerilor. Un pahar de suc proaspăt de morcovi poate face minuni.

Remediu #6: Sucul de aloe vera, combinat cu miere este recunoscut pentru proprietățile lui de calmare a durerilor. Așa cp bea cu încredere!

Remediu #7: Evită carnea roșie și cofeina. Proprietățile lor nu fac decât să accentueze durerea.

Remediu #8: Fă un duș fierbinte și lasă apaă să curgă mai mult pe spate și pe abdomen. Și apa caldă ameliorează durerea.

Remediu #9: Folosește ulei de lavandă, pe care să îl aplici pe abdomen. În 10-15 minute nu vei mai simți nicio durere.

 

astratex.ro

Alte articole interesante

Inline
Inline