starshiners.ro
Lifestyle

Alimente pe care n-ar trebui să le ții vreodată în fridiger

iulie 6, 2016
bottegaverde.ro

Sunt unele alimente pe care ar fi de preferat să nu le ții niciodată în frigider, cum ar fi fructele de avocado, de exemplu. Celelalte ingrediente pe care nu ai voie să le pui în frigider te vor uimi cu siguranță, pentru că sunt atât de uzuale încât nu te gândeai că dacă le pui la fridiger îți vor face rău. Vrei să afli care sunt și celalalte alimente? 

Citește și: Felul în care strângi mâna spune foarte multe lucruri despre tine. Știi care sunt acestea?

După cum prea bine știai, păstrarea corectă a alimentelor în frigider este unul din cei mai importanți pași pe care îi poți face dacă vrei o alimentație sănătoasă, spun cei de la huffingtonpost.com.

Avocado

Dacă vrei ca fructele de avocado să se coacă, frigiderul este ultimul lucru unde ai vrea să le așezi. Asta cu siguranță. Cel mai bine ar fi să îl învelești într-o hârtie și să îș lași să se coacă așa. Dacă vrei totuși să îl consumi imediat, atunci îl poți pune în frigider, dar numai în aceste condiții. Altfel se va storcoși și nu vei mai putea să îl mănânci.

Pâinea

Atunci când este ținută în frigider, pâinea se usucă foarte repede, contrar părereii general împărtășite că dacă faci asta, atunci pâinea va fi cu siguranță mai proaspătă.  Acest lucru se întâmplă cu pâinea întreagă. Cea feliată este recomandat să o păstrezi în congelator.

Cafeaua este ultimul ingredient pe care l-ai vrea în frigider. Dacă laşi cafeaua în frigider, îşi va pierde savoarea şi va prinde mirosuri de mâncare. Şi cafeaua ar trebui să stea într-un loc răcoros şi întunecat, unde să își păstreze  savoarea şi prospeţimea.

Uleiul de măsline

Uleiul de măsline ar trebui să fie pus într-un loc răcoros şi întunecat, unde se va condensa. Așa, va prinde o consistență ceva mai tare, ca de unt.Altfel, el își va pierde din savoare și din proprietăți, iar asta nu poate fi de bine.

astratex.ro

Alte articole interesante

Inline
Inline