astratex.ro
Lifestyle

Alexandra Stan, celebră în Japonia. S-a lansat în modă peste hotare

martie 23, 2016
Alexandra Stan_Bershka
kalapod.ro

Alexandra Stan este o cântăreață de succes, iar de la începutul săptămânii se află în tur în Japonia, unde s-a lansat și în modă. Artista este pe primele locuri în topurile vânzărilor pe iTunes cu noul album “Alesta”, cu care are un mare succes.

Fanii japonezi ai Alexandrei Stan s-au strans în număr foarte mare în fața unui magazin renumit din Japonia, dar și din Europa,  asteptând show-ul artistei, dar și lansarea colecției numita “ALESTA X”, care conține un rucsac argintiu, ce poate fi folosit și drept geantă de mână, dar și o rochie gri, ce poate fi purtată drept hanorac. “A fost minunat. Am cântat în vitrina imensă a magazinului, în fața căruia s-au strâns foarte mulți oameni. Pare ireal ce mi se întâmpla! Și sunt foarte recunoscătoare pentru asta”, marturisește Alexandra Stan. Mai mult, artista a avut și o sesiune foto cu fanii, care erau nerăbdători să își cumpere noile articole vestimentare asupra carora și-a pus amprenta frumoasă romanca, dar și o conferința de presă, urmată de o sesiune de Q&A, întrebări și răspuns.

Celebră în toată lumea

Alexandra Stan este născută pe 10 iunie 1989, Constanța, și este o solistă vocală și compozitoare din România. A lansat single-ul „Lollipop (Param Pam Pam)” spre finalul anului 2009. Melodia a avut un impact în România la începutul anului 2010, urcând în topurile radiourilor și ajungând până pe locul 18 în Romanian Top 100. Al doilea single, „Mr. Saxobeat”, s-a bucurat de un succes internațional enorm, devenind un hit. S-a vândut în aproape 1.000.000 de exemplare în mai puțin de un an, ajungând în top 5 în peste 20 de țări, cum ar fi Noua Zeelandă, Marea Britanie și în top 30 în Australia, Canada și Statele Unite. Solista a lansat albumul de debut în august 2011, numit Saxobeats. Acesta a fost un succes comercial, clasându-se în Top 40 al albumelor în țări precum Germania, Finlanda sau Elveția, în Japonia ajungând în Top 20. Următoarele single-uri sunt „Get Back (ASAP)” și „1.000.000”.

Pe 4 iunie 2012 este lansată piesa „Lemonade”, înregistrând aproape 47.000.000 vizualizări pe Youtube în mai puțin de 10 luni. Single–ul ajunge numărul 1 în Bulgaria și întră în Top 50 în peste 8 țări fiind primul single de pe relansarea albumului de debut, Saxobeats. Următorul single, „Cliche (Hush Hush)” nu se bucură de același succes. Colaborarea cu Manilla Maniacs pentru All My People este cel de-al treilea single de pe relansare, însă nici acesta nu are un succes răsunător. După câteva luni petrecute în Statele Unite ale Americii, Alexandra Stan revine în aprilie 2014 cu piesa Thanks For Leaving, care povestește despre relația ei cu Marcel Prodan. Piesele care urmează, Cherry Pop, Dance și Give Me Your everything de pe al doilea album de studio „Unlocked” s-au bucurat de mult succes în Japonia.

Cazul Marcel Prodan

În iunie 2013, Alexandra Stan a fost spitalizată și concertele au fost amânate, fanii fiind anunțați cu ajutorul conturilor artistei de pe rețelele de socialziare că a fost implicată într-un accident de mașină. La doar câteva zile, Alexandra oferă un interviu pubilc cu ajutorul presei, acuzându-l pe Marcel Prodan că ar fi bătut-o și că toată povestea cu accidentul este o invenție. Artista a fost pentru câteva zile internată la spitalul din municipiul Medgidia pentru îngrijiri medicale. Imediat avocatul artistei a depus plângere penală împotriva lui Marcel Prodan pentru șantaj urmată de alte două pentru vătămare corporală și tâlhărie.  Lucrările pentru următorul album de studio s-au întrerupt, single-urile „Lemonade”, „Cliche (Hush Hush)” și „All My People”, care ar fi trebuit să facă parte din album, au fost salvate pe o relansare a albumului ei de debut Saxobeats, iar Cliche Hush Hush a fost lansată doar în Japonia. După ce Alexandra Stan a renunțat la proces, ea a fost dată în judecată de Marcel Prodan și Andrei Nemirschi, pentru încălcarea dreptului de autor. Alexandra a câștigat procesul, având din 15 mai dreptul de a-și interpreta cântecele în colaborare cu Prodan. Așa că Prodan nu mai poate lua bani de la Alexandra, pentru drepturile de autor.

(Sursa: Wikipedia)

LaFemme

Alte articole interesante

Inline
Inline