starshiners.ro
Health

Ai pietre la rinichi? Scapă de ele cu această simplă băutură!

iulie 6, 2016
bottegaverde.ro

Potrivit ultimelor statistici, mai mult de 26 de milioane de americani au pietre la rinichi, iar 1 din 3 adulți dezvoltă riscul de a avea pietre la rinichi. Pare șocant, nu-i așa? Experții spun că pietrele la rinichi omoară mai mulți oameni în fiecare ani decât cancerul mamar sau de prostată, ceea ce este din nou îngrijorător. Ce ai putea face pentru a elimina pietrele la rinichi simplu, rapid și fără riscuri? Citește acest material!

Citește și: Ai pietre la rinichi? Scapă de ele cu această simplă băutură!

Pietrele la rinichi sunt formațiuni mici solide, care se depun pe rinichi și care pot genera adevărate catastrofe în organism, pe lângp dureri. ele sunt de fapt depozite de minerale și săruri, neprocesate de organism. Cauzele cele mai frecvent care duc la instalarea pietrelor la rinici sunt: mâncatul excesiv de carne și insuficiente legume, odată cu apa puțină, ceea ce duce la deshidratarea frecventă a organismului. Pietrele la rinichi se formează atunci când urina conține mai multe substanțe cristalizante, cum ar fi calciu sau acid uric, pe care corpul le poate procesa.

Tratamentul standard pentru pietrele la rinichi este citratul de potasiu. Un studiu recent a scos la iveală faptul că lămâile au abilitatea unică de a conține acest citrat natural. Experții medicali au descoperit, de asemenea, că lămâile pot fi foarte eficiente în tratarea pietrelor la rinichi, cât și în prevenirea lor. specialiștii numesc asta ”Terapia cu limonadă”

Cum funcționează, mai exact? Acidul citric inhibă formarea depozitelor la nivelul rinichilor și sparge pur și simplu pietrele care încep să se formeze. cu cât ai mai mult acid citric în urină, cu atât mai protejat ești împotriva pietrelor la rinichi. Forma farmaceutică a acidului citric se numește citrat de potasiu și este foarte eficient în tratarea pietrelor la rinichi. dar acesta este destul de scump și vei avea nevoie cam de 12 tablete pe zi, pentru început. Nu mai bine faci acdeastă rețetă simplă de mai jos și te asiguri că scapi definitiv de aceste păcătoase pietre, care produc și foarte mult disconfort? Uite ce trebuie să faci pentru a scăpa de pietrele la rinichi. Este o simplă băutură, care te ajută.

Trebuie să consumi jumătate de cană de suc de lămâie pe zi, în starea ei pură sau să îți prepari o limonadă clasică. Aceasta îți va da necesarul de acid citric de care ai nevoie pentru a scăpa de pietrele la rinichi. Sau, înmulțeste jumătatea de cană cu 8 și folosește această cantitate de 4 căni de suc de lămâie pentru a face o limonadă ceva mai consistentă. Bea limonada dimineața și seara.

astratex.ro

Alte articole interesante

Inline
Inline