orange.ro
Lifestyle

Ai grijă să nu superi niciodată aceste zodii! Nici nu îți poți imagina ce sunt în stare să facă!

iunie 9, 2016
horoscop elli.ro
zenda.ro

Nu supăra niciodată un Taur, pentru că ai putea fi foarte uimită de modul în care va reacționa, dincolo de flăcările pe nări pe care le va scoate! Care sunt zodiile pe care este bine să nu le superi, dar în grațiile cărora este bine să intri, afli în următorul material!

Citește și: Cum este bărbatul Berbec? Ce ar trebui să știi despre el și cum să-i intri în grații!

Zodiile cele mai supărăcioase sunt Taurul, Scorpionii și Gemenii. Chiar dacă par calmi și par a fi cu greu de scos din liniștea lor, atunci când răbufnesc, este bine să stai departe de ei. De fapt, ar fi indicat chiar să te porți cu mănuși când ești în preajma lor, pentru că niciodată nu știi cum pot reacționa!

Scorpion 

Acul Scorpionului este foarte bine lustruit și este pregătit să îl folosească ca și mecanism de apărare. Atunci când simte că este luat peste picior sau atunci când faci o glumă care nu este la locul ei, trebuie să fii pregătit să suporți consecințele. Scorpionii sunt foarte supărăcioși, drept pentru care atunci când vorbești cu ei, ar fi indicat pentru binele tău să nu calci strâmb. Ei țin minte orice și sunt pregătiți să te taxeze ori de câte ori faci ceva care nu este pe placul lor. Iar dacă vorbim de trădare, acesta este lucrul pe care nu ăl suportă de nicio culoare și se vor răzbuna când ți-e lumea mai dragă.

zodii suparacioaseTaur 

Coarnele Taurului sunt puternice. Cu toate că sunt zodii de pământ, raționale și calculate, taurii reacționează violent atunci când îi calci pe coadă. Încep să scoată flăcări pe nări și pe gură le ies cuvinte destul de dure și usturătoare. Taciturni din fire, ei pot fi scoți din sărite destul de greu, iar indolența este primul lucru care îi deranjează la cei din jurul lor. Nu își vor răspunde imediat, pentru că sunt destul de diplomați, așa că nu vor face nimic necugetat în public. Vor ține în ei și vor aduna, iar când se vor umple, atunci să te ții! În general, ei ticluiesc foarte bine strategiile de răspuns, așa că așteaptă-te la o adevărată telenovelă din punct de vedere al dramei!

Gemeni

Gemenii sunt duali prin zodia pe care o poartă. Sunt când așa, când așa, depinde foarte mult de starea în care îi prinzi. Dacă vor simți și cel mai mic grad de răutate din partea ta, ce le poate afecta orgoliul sau imaginea, ei îl vor scoate la înaintare pe Geamănul cel rău, iar confruntarea va fi una de proporții. Gemenii nu țin în ei, reacționează direct, iar impactul este cu atât mai puternic. Mare atenție să nu îi superi!

starshiners.ro%20

Alte articole interesante

Inline
Inline