astratex.ro
Lifestyle

Ai grijă ce poze pui pe Facebook! Uite ce spun fotografiile despre tine!

mai 4, 2016
bestkids.ro%20

Avem tentația de a pune cât mai multe poze cu noi, în diferite ipostaze, pe toate rețelele de socializare. Am ieșit cu prietenii, selfie și check-in în locație. Ne-am luat o rochie nouă, selfie cu rochia sau cu un detaliu al ei. Selfie cu noi de dimineață, pentru a le arăta celorlalți cum arătăm atunci când ne trezim. Fără a ne da seama, tipul de fotografii pe care le punem pe facebook spun foarte multe lucruri despre noi, atenționează specialiștii. 

Chiar dacă nu crezi, fotografiile pe care le pui pe rețelele de socializare spun întotdeauna câte ceva despre tine. Modul în care le alegi sau le cropuiești, de asemenea. Uite ce tip de fotografii deconspiră cu adevărat personalitatea ta și fricile pe care le ai!

Poze de profil cu animale sau citate

Cu toate că tu crezi că punând aceste fotografii alegi să îți protejezi intimitatea și imaginea, de fapt ele nu reprezintă decât temerea ta de a fi acceptată de ceilalți. Refuzând să pui o imagine cu tine, nu faci decât să întărești părerea celorlalți că nu ai încredere că propria imagine se poate face plăcută. Este adevărat, poate simboliza și faptul că ești o persoană sensibilă, dar asocierea cu un lucru sau cu un citat nu face decât să fugi de adevăratele probleme care zac în sufletul tău.

Poze de profil schimbate des

S-au făcut nenumărate studii legate de acest aspect, iar concluzia generală a fost că persoanele care își schimbă des fotografia de profil sunt cât se poate de instabile emoțional. Dacă stai să te gândești bine, momentele în care ai făcut asta au fost momente grele, de încercări: fie te-ai certat cu cineva, fie te-ai despărțit de iubitul tău, fie ai avut alte încercări. Cât se poate de plauzibil. Încearcă să nu le mai schimbi atât de des, pentru a nu da impresia celorlalți că treci prin momente grele.

Selfie-uri doar cu fața

Atunci când încadratura fotografiilor în care apari este una singură, adică apare doar fața în ele, înseamnă că există ceva la corpul tău de care nu ești mulțumită, de nu faci și plan întreg. Evident, poate consideri că fața este unul dintre atuurile tale, dar pentru a spulbera orice idee preconcepută, încearcă să alternezi încadraturile. Gândește-te că o faci pentru tine, nu pentru ceilalți. Făcând asta, înseamnă că te accepți așa cum ești si că nu ascunzi nimic.

Poze în ipostaze sexy

Ești conștientă de atuurile tale, pe care nu te sfiești să le arăți tuturor. Este poate una dintre cele mai mari greșeli pe care le poți face, pentru că asta te transformă într-o pradă ușoară, iar catalogările vor începe imediat. De fapt, suferi de lipsă de atenția și acesta este motivul pentru care recurgi la astfel de fotografii, să strângi cât mai multe like-uri și comentarii. Dar gândește-te, viața și personalitatea ta pot fi numărate în likeuri primite?

 

elefant.ro%20

Alte articole interesante

Inline
Inline