starshiners.ro
Diet and Fitness

Ai celulită? Scapă de grăsime cu ceai verde!

mai 6, 2016
bottegaverde.ro

Ceaiul verde este probabil una dintre cele mai des savurate ceaiuri de pe planetă, asta datorită antixodinaților pe care îi conține și faptului că este un ingredient incredibil de eficient în lupta cu kilogramele. Ceaiul verde mai este cunoscut și sub denumirea de ceai nefermentat sau virgin. Este medicamentul perfect pentru multiple afecțiuni și un remediu excelent pentru celulită! Așa că dacă vreți să scăpați de aspectul neplăcut al cojii de portocală, atunci trebuie să începeți să îl beți în fiecare zi!

”Oriunde o persoană cultivă ceai verde, va avea parte de o viață lungă”, așa se spune în tradiția chinezească. Judecând după proprietățile pe care acesta le are și efectele pe care le are asupra organismului, acest lucru este cât se poate de adevărat. Mai nou, s-a dovedit că este eficient și în lupta împotriva celulitei, pe care o elimină aproape imediat.

Antioxidant, bogat în minerale și vitamine

Ceaiul verde este bogat în antioxidanți, fiind mai eficient și mai puternic decât vitamina C, cu până la 100 de ori mai mult. Neutralizează radicalii liberi ce afectează organismul și îmbătrânesc pielea prematur, având și un conținut ridicat de vitamina A, B, E și C. Nici mineralele nu îi lipsesc, fierul, calciu, fosforul și potasiul fiind prezente din plin în ceaiul verde. Ceaiul verde ajută la menținerea ADN-ului și a structurii membranei celulare, fiind rejuvenant. Înlătură și celulele maligne. Conține și cofeină, sănătoasă de această dată. Consumul de ceai verde scade riscul de apariție al bolilor de inimă și al cancerului, îndepărtând în acelaști timp și bacteriile din organism.

Protejează piele, oasele, creierul și inima

Dacă bei o ceașcă de ceai verde pe zi, imunitatea ta va crește, iar răceala și gripa vor sta departe de tine. Nu are calorii și topește grăsimile și colesterolul, care pot face ravagii în organism. Protejează creierul și este adjuvant în tratarea bolii Alzheimer, stopând și răspândirea virusului HIV. Are acțiune diuretică, accelerând metabolismul, alungâdn și durerile de cap. Regenerează pielea, păstrând un aspect tânăr al pielii și reducând ridurile. Reglează circulația sângelui în organism și previne apariția bolilor de inimă, printre altele.

Ceaiul verde topește celulita 

Nu numai că ajută la topirea grăsimilor din corp prin antioxidanții pe care îi conține, dar se pare că ceaiul verde topește și celulita, fiind un remediu excelent pentru aceasta. Consumat zilnic, elimină aspectul neplăcut al acesteia și regularizează aspectul pielii, o netezește. Este perfect pentru curele de slăbirepână , fiind ingredient activ în cremele antirid și a loțiunilor pentru corp. Împiedică formarea colesterolului. Pentru a elimina celulita, este recomandat să consumi 2-3 căni de ceai pe zi. După co ură de o lună, faceți o pauză de câteva zile și apoi reîncepeți, mărind până la 5 căni de ceai. Ceaiul se bea după principalele mese ale zilei.

 

astratex.ro

Alte articole interesante

Inline
Inline