starshiners.ro
Beauty Tips

Află acum care este secretul unui păr frumos și lung! Este un ingredient la care nu te gândeai niciodată!

iulie 4, 2016
bottegaverde.ro

Toate femeile vor să aibă părul lung și frumos și de cele mai multe ori le invidiem pe femeile care au acest tip de păr. Mai mult, ne întrebăm și care este secretul lor. Dar și noi putem avea păr lung și mătăsos, dacă urmăm aceste simple sfaturi și trucuri de frumusețe de la femeile asiatice! Iată care sunt ingredientele minune, care îți transformă părul instantaneu!

Citește și: REMEDIUL ABSOLUT PENTRU RIDURI: Ce se sîntâmplă cu fața ta dacă te dai cu muștar

Se pare că secretul unui păr frumos este apa de orez. Aceasta face părul puternic, strălucitor și lung. Secretul se transmite din generație în generație în familiile din China, iar acum a ajuns și la noi, prin Elli.ro. Se pare că în China există un sat, pe numele lui Huangluo, care în traducere înseamnă ”Satul Părului Lung”. Femeile de aici sunt recunoscute pentru părul lung pe care îl au și pentru lipsa firelor albe din acesta.

Aceste femei folosesc orez fermentat pentru a-și întreține părul. Ele păstrează apa în care fierb orezul și o folosesc pentru a-și clăti părul de sute de ani, iar rezultatul se vede în modul în care arată părul lor. Este secretul lor pentru un păr lung. Tot aici, femeile nu își tund părul decât o dată în viață, la vârsta de 18 ani. Apoi, nu și-l mai tund deloc. Potrivit studiilor, apa din orez fermentat este bogată în antioxidanți, minerale și vitamina E, la fel ca și proprietăți de restructurare a firului de păr, care conferă elasticitate. Este un remediu excelent pentru părul degradat.

În plus, aminoacizii din apa de orez ajută la întărirea rădăcinilor și netezirea firului de păr, care devine strălucitor. Pentru femeile din acest sat, prul este averea lor cea mai de preț. Lungimea lui simbolizează bogăție și prosperitate, precum și longevitate.

Uite cum poți folosi acest truc simplu la tine acasă, potrivt secretului femeilor din China: 

  1. Spală o cană de orez și scapă de toate impuritățile
  2. Pune orezul într-un bol și acoperă-l cu apă. Lasă-l 15 minute așa.
  3. Strecoară apa într-o sticlă de plastic.
  4. Las-o la temperatura camerei pănă când începe să fermenteze.
  5. Pune-o într-un recipient, fierbe-o și las-o să se răcească.
  6. Adagă câteva picături de tea tree, ulei esențial de lavandă sau de rozmarin.
  7. Folsește apa ca și alternativă pentru șampon, masând scalpul delicat. Clătește bine după.

Vei avea un păr lung și strălucitor, de care vei fi foarte mândră.

astratex.ro

Alte articole interesante

Inline
Inline