orange.ro
Lifestyle

Adrian Mutu, pe stadionul ”Dan Păltinișeanu” din Timișoara

martie 10, 2016
bachici sandra
zenda.ro

Adrian și Sandra Mutu se află la Timișoara, unde au ajuns, duminică, la primele ore ale dimineții. Elli.ro a aflat că fotbalistul a fost însoțit în orașul de pe Bega și de Daniel Stanciu, președintele de la ASA Târgu-Mureș.

Adrian și Sandra Mutu se află în vestul țării, unde fotbalistul, dar și soția lui au așteptat cu nerăbdare momentul în care au revăzut-o pe Mariana Bachici, mama Sandrei, care locuiește în orașul de pe Bega. Cei doi i-au făcut o surpriză femeii, care a rămas fără cuvinte când i-a văzut la poarta casei.  Elli.ro a aflat că după ce și-a revăzut soacra, Adrian Mutu a plecat împreună cu Daniel Stanciu, președintele de la ASA Târgu-Mureș, pe stadionul Dan Păltimișanu, unde ACS Poli Timișoara a primit vizita celor de la FC Voluntari într-un meci din etapa a 6-a din play-out. ”Briliantul” nu s-a putut abține și a mers să vadă partida de fotbal.

În timp ce Adrian Mutu a urmărit cu interes meciul Poli-Voluntari, soția lui, Sandra, a avut o companie aleasă în mama sa, care aștepta cu nerăbdare să o vadă și să mai stea de vorba ca între fete.

Adrian își iubește nespus soția, pe Sandra Bachici, devenită Mutu pe 1 ianuarie, chiar de ziua brunetei

Adrian își iubește nespus soția, pe Sandra Bachici,  devenită Mutu pe 1 ianuarie, chiar de ziua brunetei

Mutu s-a casatorit în prima zi din 2016

Adrian și Sndra Mutu s-au căsătorit chiar de ziua frumoasei timișorence, iar de atunci sunt mai fericiți că oricând. Fotbalistul nu ascunde nimic de soția lui, motiv pentru care brunetă are acces la toate conturile sale de socializare, dar și la telefon. Mutu s-a născut pe 8 ianuarie la Calinesti, județul Argeș, și este un fotbalist român, supranumit Briliantul, care în prezent joacă pe postul de atacant sau extremă stânga la clubul AȘA Târgu Mureș. Este cel mai bun marcator din istoria naționalei României, cu 35 de goluri înscrise, record pe care îl împarte cu Gheorghe Hagi.

Conținutul website-ului www.elli.ro este destinat exclusiv informării și uzului personal al cititorilor. Preluarea materialelor/articolelor elli.ro se poate face cu menționarea sursei și cu link direct către site-ul elli.ro, ori către materialul cu pricina. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea elli.ro. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa redacția@elli.ro.

 

starshiners.ro%20

Alte articole interesante

Inline
Inline