Lifestyle

Adrian Mutu îi cumpără cadouri scumpe soției sale

martie 13, 2016
Adrian-Mutu-Sandra-Bachici4
zenda.ro

Adrian Mutu (37 de ani) trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu mai tânăra lui soție, Sandra Bachici (22 de ani). Și pentru că este atât de îndrăgostit de timișoreancă, fotbalistul încearcă să o răsfețe cu cele mai de lux lucruri. Elli.ro a aflat că ”briliantul” i-a oferit consoartei lui un cadou care valorează aproape cât o garsonieră în București, semn că dacă Sandra își dorește ceva este imposibil să nu aibă în scurt timp acel lucru.

Cu toate astea, tânăra nu este o persoană pretențioasă, însă Mutu nu-și poate lăsa soție să poarte  altceva decât accesorii de lux. Așa se face și că de curând, Sandra a primit un ceas din aur Rolex Daytona, cu diamante mici în dreptul orelor. Bijuteria valorează în jur de 20 de mii de euro, însă fotbalistul nu-i refuză nimic soției lui. Ceasul din aur a fost dăruit de Mutu fără un motiv anume, ci doar pentru că ambii au aceeași pasiune: ceasurile. Iar pentru că Sandra pusese de ceva vreme pe un astfel de exemplar, ”briliantul” s-a gândit că cel mai bine ar fi ca el să fie cel care îi oferă accesoriul de lux.

 Sandra Bachici, devenită de la 1 ianuarie Mutu, poartă pe mână un ceas din aur cu diamante. FOTO: ELLI.RO

Sandra Bachici, devenită de la 1 ianuarie Mutu, poartă pe mână un ceas din aur cu diamante. FOTO: ELLI.RO

S-au căsătorit pe 1 ianuarie în Cuba

Adrian și Sndra Mutu au devenit soț și soție în prima zi din 2016, chiar de ziua frumoasei timișorence. Fotbalistul nu ascunde nimic de soția lui, motiv pentru care brunetă are acces la toate conturile sale de socializare, dar și la telefon. Mutu s-a născut pe 8 ianuarie la Calinesti, județul Argeș, și este un fotbalist român, supranumit Briliantul, care în prezent joacă pe postul de atacant sau extremă stânga la clubul AȘA Târgu Mureș. Este cel mai bun marcator din istoria naționalei României, cu 35 de goluri înscrise, record pe care îl împarte cu Gheorghe Hagi.

Conținutul website-ului www.elli.ro este destinat exclusiv informării și uzului personal al cititorilor. Preluarea fotografiilor/articolelor elli.ro se poate face cu menționarea sursei cu link direct către site-ul elli.ro, ori către materialul cu pricina. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea elli.ro. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa redacția@elli.ro.

starshiners.ro%20

Alte articole interesante

Inline
Inline