orange.ro
Lifestyle

Viața lui Adrian Mutu

martie 19, 2016
zenda.ro

Adrian Mutu, Sandra Bachici și Consuelo sunt de câteva zile pe buzele tuturor. Toată lumea  a fost direct interesată despre relația conjugală a fotbalistului, dacă s-a despărțit de actuala lui soție, Sandra Bachici, dar și dacă s-a împăcat cu fosta consoartă, Consuelo, împreună cu care are două fete. Totul a pornit de la faptul că cei doi s-au fotografiat singuri, dar mai ales pentru că în unele imagini apăreau fără verighete, iar de aici mulți au dedus că Mutu și Sandra s-au despărțit, iar vizita ”briliantului” în Republica Dominicană ar însemna împăcarea cu fosta. Pentru că sunt mulți care își doresc să afle adevărul, noi ne-am interesat și am aflat care este de fapt situația reală și cum stau lucrurile în viața fotbalistului.

S-a despărțit Mutu de Sandra? Nu, cei doi nu s-au despărțit. Și nu numai că nu s-au despărțit, ci sunt chiar mai fericiți ca oricând. Declarațiile așa zișilor apropiați și bârfele de la colțul străzii sunt nefondate. Noi am aflat că altfel stau, de fapt, lucrurile între ei, nicidecum așa cum au fost expuse în media. Mutu și soția lui, Sandra, se află de sâmbătă în Republica Dominicană, unde au luat parte, luni, la ziua micuței Maya, fiica cea mică a fotbalistului cu fosta soție. Cei doi îndrăgostiți au petrecut aniversarea a 10 ani de viață ai Mayei împreună cu rudele lui Consuelo, care i-au primit cu brațele deschise.

În timp ce toată lumea îi dădea despărțiți, Adrian Mutu și Sandra Bachici se distrau în Dominicană

În timp ce toată lumea îi dădea despărțiți, Adrian Mutu și Sandra Bachici se distrau în Dominicană

Există șanse de împăcare între Mutu și Consuelo? Nici vorbă! De când s-au despărțit, adică în urmă cu câțiva ani, înainte ca fotbalistul să fie cu Sandra, Mutu și Consuelo au rămas în relații de prietenie, mai ales că au doi copii împreună. Nu s-a pus niciodată problema unei împăcări dintre cei doi. Noi am aflat că, de ceva vreme, Consuelo are o relație cu un potent om de afaceri din Dominicană, împreună cu care este foarte fericită și care a însoțit-o la petrecerea aniversară a fiicei sale, Maya.

Sandra se înțelege foarte bine cu fetițele lui Adrian Mutu

Sandra se înțelege foarte bine cu fetițele lui Adrian Mutu

De ce nu mai poartă Mutu sau Sandra verighetele? Ei bine, de la această întrebare a pornit zvonurile despre despărțirea celor doi. Totul a pornit după ce ”briliantul” a postat pe internet o imagine în care apare fără verighetă, însă cei care îl urmăresc pe Mutu știu că poza este mai veche și nu una recentă, iar Sandra nu a apărut cu inelul pentru simplul fapt că se afla la plajă, sau în drum spre plajă, iar în apă nu-ți prea vne să te bagi cu o bijuterie de zeci de mii de euro, nu-i așa?

Mutu crede că sandra este sufletul lui pereche

Mutu crede că sandra este sufletul lui pereche

Și acum, că tot ne-am lămurit care este atmosfera în viața amoroasă a fotbalistului nu putem să nu vă spunem și că în curând urmează o nuntă mare în România. Poate ați uitat, dar Mutu și Sandra s-au căsătorit în Cuba, iar pentru ca actele să fie valabile și în România trebuie să se căsătorească și în România. Așadar, după ce se întorc din vacanță vor face o vizită la Primărie, iar apoi vor pleca într-o altă vacanță. Până la urmă, evenimentul trebuie sărbătorit, nu-i așa?

Mutu și Sandra și-au unit destinele în Cuba pe 1 ianuarie, chiar de ziua brunetei

Mutu și Sandra și-au unit destinele în Cuba pe 1 ianuarie, chiar de ziua brunetei

starshiners.ro%20

Alte articole interesante

Inline
Inline