starshiners.ro
Beauty Tips

Adelina Pestriţu, trucuri de stylish / VIDEO

februarie 17, 2016
ADELINA PESTRITU
bottegaverde.ro

Adelina Pestritu şi-a schimbat radical look-ul. Vedeta Tv a apelat la hair stylistului Adrian Perjovschi. Fosta moderatoare TV a ales o culoare de păr îndrăzneaţă, care i-a scos în evidenţă conturul feţei.

Iniţial, Adelina Pestrițu a vrut să-și taie vârfurile, însă ajunsă în salonul expertului s-a lăsat dusă de val și a efectuat o schimbare radicală. Poate chiar îndrăzneață pentru stilul vedetei, însă care o prinde foarte bine. ”Suvitele vor fi foarte colorate” a fost indiciul oferit de Adrian Perjovschi, care a ales pentru Adelina extensii de culoarea verde electric. Vedeta a recunoscut că se plictisește repede de o coafură, așa înccât este tot timpul dispusă să asculte sfaturile hair stylistului și să încerce cele mai noi tendințe. „La fiecare schimbare de anotimp, simt nevoia unei reimprospatari a imaginii, iar cand vine vorba de o schimbare de look, ma las pe mana lui Adi. Am toata baza ca rezultatul final va fi unul

Adelina Pestritu și-a schimbat radical look-ul

Adelina Pestritu și-a schimbat radical look-ul

wow”, declara Adelina.

Toată lumea a putut vedea pas cu pas modul în care are loc o transformare radicală, să asculte sfaturile specialistului și detalii despre viitoarea locatie Jovsky Studio din Corbeanca, dar și detalii din viața Adelinei, care a vorbit despre numarul de tatuaje pe care-l are – 14 – despre faptul ca vrea să-și facă unul nou, dar și despre intenția de a avea un copil.

Cel mai îndrazneț look adoptat vreodată de Adelina Pestritu poate fi văzut și pe Facebook-ul Jovsky Studio. „Varianta  aleasă pentru aplicarea extensiilor este una care nu distruge părul, se aplică ușor și pot fi asortate oricărei ținute”, spune Adrian Perjovschi.

astratex.ro

Alte articole interesante

Inline
Inline