watchshop.ro%20
Beauty Tips

Adelina Pestrițu, schimbare de look

aprilie 19, 2016
ADELINA PESTRITU
watchshop.ro%20

Adelina Pestrițu a acceptat o schimbare totală de look propusă de hairstylistul Adrian Perjovschi în cadrul proiectului “Transformari radicale by Jovsky Studio”, ceea ce a implicat nu numai coafură și machiajul, ci și culoarea pielii.

FOTO: Adelina Pestrițu

FOTO: Adelina Pestrițu

Rezultatul a fost unul de-a dreptul uluitor: în doar cinci ore, Adelina Pestrițu a devenit o adevărată regină a frumuseții africane!  “Imi plac oamenii de culoare și îmi plac schimbările radicale! A fost o provocare îndrăzneață pentru mine!”, spune Adelina Pestrițu. ”De fapt, fiecare propunere venită din parte lui Adrian Perjovschi și a Cristinei Bârsan, mi se pare o provocare. Am acceptat pe loc propunerea inedită, mai ales că am toată încrederea în echipă cu care lucrez de fiecare data cu plăcere. Iar rezultatul a fost cel pe care l-am așteptat. Am fost încântată de faptul că, deși sunt albă, voi deveni în câteva ore negresă 100%”, a mai spus vedetă.

FOTO: Adelina Pestrițu

FOTO: Adelina Pestrițu

“Lucrurile frumoase se nasc adesea din combinație de pasiune și îndrăzneală. Sunt foarte încântat de rezultat, pentru că am reușit să realizez un look foarte cool pentru temă aceasta”, spune Adrian Perjovschi, dezvăluind totodată secretele coafurii impresionante a Adelinei – ”o construcție de păr cu adaosuri și bureți, însă am făcut în așa fel încât să nu se observe nimic”.

FOTO: Adelina Pestrițu

FOTO: Adelina Pestrițu

Cristina Bârsan, make-up artist, mărturisește și ea că “a fost cea mai radicală și complexă transformare de până acum! Machiajul a durat aproximativ 3 ore, în care am folosit aerograful și farduri grase. Personajul este unul misterios, dar și foarte frumos în același timp. Am speculat faptul că Adelina chiar are trăsături afro-americane, iar ceea ce am făcut a fost să le accentuăm și să dăm o tentă artistică întregii transformari”.

FOTO: Adelina Pestrițu

FOTO: Adelina Pestrițu

“Parca eram negresă de-o viață!”, spune Adelina Pestrițu despre primul moment în care a putut să-și contemple nouă înfățișare.

“Mi-ar fi plăcut la nebunie să mă fi născut negresă!” a exclamat Adelina când transformarea a ajuns la final. Vedetă a mărturisit că reacția inițială a celor care au văzut-o a fost de uluiala, apoi toată lumea a început să o pozeze: “Probabil că să aibă dovata că am fost și neagră cândva!” mai spune amuzata vedetă.

FOTO: Adelina Pestrițu

FOTO: Adelina Pestrițu

iarena.ro

Alte articole interesante

Inline
Inline