orange.ro
Lifestyle

Adelina Pestrițu a donat 15 cm de păr în cadrul campaniei „Vieți împletite”

septembrie 7, 2016
zenda.ro

Adelina Pestritu a donat 15 cm de păr în cadrul campaniei Vieți Împletite, demarată de Fundația Renașterea, care are ca scop crearea de peruci pentru femeile diagnosticate cu cancer.

Adelina s-a lasat pe mainile hairtsylist-ului Adrian Perjovschi care i-a propus cu aceasta ocazie si una dintre tunsorile in trend, tunsoarea pixie: “Mi-a placut la nebunie cum a iesit aceasta transformare radicala de look. Adrian Perjovschi este senzational, are o bucurie uriasa cand aude ca imi doresc ceva extrem, diferit. Pe langa asta, cel mai mult m-a bucurat ca am putut dona parul catre Fundatia Renasterea. Este un proiect care ma emotioneaza si ma bucura gandul ca pot contribui si eu macar putin la redobandirea feminitatii doamnelor care au trecut printr-o boala atat de traumatizanta. Le respect, le apreciez si le doresc multa sanatate si putere! Incurajez toate femeile care se tund, sa doneze par, este un gest mic care in acest context conteaza enorm”, declara Adelina Pestritu.

Adelina Pestritu

Hairstylist-ul Adrian Perjovschi, specialist in transformari radicale de look si partener in campania Vieti Impletite lucreaza cu creativitate si mult entuziasm: “Ma stimuleaza profesional curajul Adelinei de a se lasa pe mana mea cand vine vorba de transformari de look. A iesit o tunsoare foarte cool, care ii subliniaza foarte frumos trasaturile fetei, zambetul, ochii. Parca seamana si mai mult cu Rihanna dupa aceasta schimbare. In plus, sunt foarte multumit cand vad ca o tunsoare realizata la noi aduce prospetimea si entuziasmul unui inceput de drum”.

Persoanele care vor sa doneze par pentru crearea de peruci pentru femeile diagnosticate cu cancer in cadrul campaniei Vieti Impletite demarata de Fundatia Renasterea, pot face asta in mod gratuit in fiecare zi de marti, in saloanele Jovsky Studio Herastrau, Pipera si Corbeanca.

starshiners.ro%20

Alte articole interesante

Inline
Inline