zenda.ro
Beauty Tips

Adela Popescu are un nou look: a fost coafată rusește de Cristi Pascu

septembrie 21, 2016
libris.ro%20

Adela Popescu și-a schimbat look-ul ad hoc în emisiunea pe care o prezintă alături de Cove la Pro TV. Responsabil pentru noua coafură a vedetei este Cristi Pascu.

cristi-pascu-adela-popescu-1

Hairstylistul a fost prezent în platou pentru a discuta despre tendințele noului sezon în materie de tunsori și coafuri și, aducând discuția spre moda împletiturilor, s-a oferit pentru a o învăța pe Adela Popescu cum se realizează cele de inspirație rusească, în doar câteva minute, aplicând totul chiar pe părul vedetei. “Vorbim de o coroniță realizată din șuvițe de păr împletite de la o tâmplă la cealaltă. Acest tip de coafură este de inspirație rusească. Se realizează foarte ușor acasă, durează mai puțin de 5 minute. Se împletește un spic de păr de la o ureche la cealaltă. Este o coafură simplă și de efect, ce oferă volum părului și poate fi purtată cu ușurință în timpul zilei”, declară Cristi Pascu.

adela-popescu-impletituri-1

Specialistul declară că, în acest sezon, la modă sunt și coafurile pe bază de noduri. “În acest sezon, laitmotivul este ‚back in time’ și la mare căutare sunt împletiturile. Se poartă părul ușor romantic, accesorizat cu agrafe sau bentițe cu iz antic, prezente acum în colecțile unor case de modă cunoscute. Pentru femeile cu păr lung se poartă coafurile pe bază de noduri. Vorbim despre un nod mare, la spate, sau despre noduri făcute dintr-o șuviță, asta pentru femeile care își doresc coafuri mai moderne și mai avangardiste”, declara Cristi Pascu.

adela-popescu-cristi-pascu-impletituri

cel.ro%20

Alte articole interesante

Inline
Inline