starshiners.ro
Beauty Tips

Adaugă aceste ingrediente în șampon și vei scăpa definitiv de căderea părului!

august 3, 2016
bottegaverde.ro

Pierderea părului este o problemă comună care afectează atât bărbații, cât și femeile. De asemenea, există momente în care părul devine mai slab, fragil și cade mai mult. Există mai mulți factori care pot duce la pierderea părului și aceștia includ de obicei, dieta, stilul de viață, expunerea la stres, și genetica. Vă recomandăm un remediu natural eficient care poate preveni pierderea părului, ieftin și simplu!

În acest material, o să-ți spunem cum să faci propriul șampon anti-cădere a părului,  în loc să cheltui banii pe acele produse ineficiente și scumpe din magazinele de specialitate. Practic, ai nevoie doar de 3 ingrediente – ulei esențial de rozmarin, capsule de vitamina E și ulei esențial de lămâie. Adăugați aceste incrediente în șamponul obșinuit și spălați-vă părul ca de obicei.

Nu mai folosi tratamente scumpe pentru părul degradat! Acest truc îți readuce părul la viață după prima folosire!

Ingrediente:

Alege șampoane organice sau naturale, cu un pH neutru.

  • 10 picături de ulei de rozmarin – este benefic pentru stimularea fluxului sanguin la nivel de scalp și pentru consolidarea foliculilor de păr;
  • 10 picături de ulei esențial de lămâie – este bun pentru proprietățile sale antiseptice și răcoritoare;
  • 2 capsule de vitamina E – este cel mai important ingredient pentru prevenirea căderii parului.

Mod de preparare:

Așa cum am menționat deja, prepararea acestui remediu împotriva căderii părului este foarte ușor de făcut. Se toarnă 10 picături de ulei de rozmarin esențial și 10 picături de ulei esențial de lămâie în șampon. De asemenea, se adaugă capsulele de vitamina E. În cele din urmă, se agită bine, astfel încât toate ingredientele să se amestece bine.

În mod ideal, ar trebui să utilizați acest șampon la fiecare spălare a părului sau de cel puțin cel puțin o dată la două zile. Aplică-l pe părul umed, apoi masați părul și pielea capului cu el timp de cel puțin 10 minute. Lasă-l să acționeze timp de încă 10 minute. În cele din urmă, se spală părul cu apă caldă (nu fierbinte).

Acest șampon revigorant conține elemente care sunt benefice pentru stimularea circulației sanguine la nivelul scalpului și regenerarea foliculilor de păr. Vei avea în curând posibilitatea de a vedea rezultate pozitive.

astratex.ro

Alte articole interesante

Inline
Inline