astratex.ro
Diet and Fitness

Actrița Paula Chirilă vrea să slăbească. Iată metoda aleasă de ea

februarie 26, 2016
Paula Chirilă. FOTO: TV MANIA
bestkids.ro%20

Paula Chirilă vrea să slăbească cu orice preț, motiv pentru care a a început un program intensiv de remodelare corporală, care include o dietă și mult sport.

Vedeta TV apare la pe scena de la “Te cunosc de undeva!” în diferite costumații și nu vrea ca aspectul fizic să fie o problemă, iar pentru asta vrea să aibă mai multă gijă de corpul ei. Paula Chirilă a suferit o operație de liposuctie în luna mai 2015, iar de atunci este tot mai suplă, însă își dorește să aibă pielea tonifiată, motiv pentru care va face sport intensiv, va mânca sănătos și va bea multe lichide.

Sâmbăta aceasta Paula va cânta în… haine bărbătești. Ea se va transforma în Pepe și va interpreta „Ia-mă iar”, unul dintre cele mai recente hituri ale acestuia. “Cel mai greu mi-a fost să-i reproduc vocea, pentru că Pepe are un timbru special. De asemenea, i-am repetat mersul toată ziua, pe coridoarele de la “Te cunosc de undeva!”, pentru că el are un mers țanțoș, mândru… Ca aduc cât mai bine cu personajul pe care-l aveam de interpretat, înainte să urc pe scenă, m-am dat cu un parfum bărbătesc, pe care l-am luat de dimineață de la soțul meu”, mai spune Paula, amuzată.

Momentul de bucurie maximă pentru Paula va fi acela când, alături de ea, pe scenă, va urca însuși Pepe.

elefant.ro%20

Alte articole interesante

Inline
Inline