astratex.ro
Lifestyle

Acest bărbat își dedică viața cateilor bătrâni din adăposturi pe care nu-i mai vrea nimeni. Află-i povestea emoționantă!

martie 17, 2016
bestkids.ro%20

Inima lui Steve Greig a fost zdrobită în urmă cu câteva luni, când iubitul său câine a decedat. Atunci, acesta a decis că ar trebui să-i ofere o viață mai bună unui alt câine.

Și când s-a hotărât să facă acest lucru, și-a spus că nu poate alege orice câine, așa că a vizitat adăpostul canin local din Denver, Colorado pentru a adopta cel mai nedorit câine bătrân, pe care nu l-ar fi adoptat nimeni altcineva vreodată. Ulterior, a repetat gestul și în prezent a devenit stăpânul a 10 câini bătrâni adoptați din adăposturi, pe care Steve îi fotografiază și arată pe Instagram, unde a strâns deja 478.000 de admiratori.

Programul său a devenit foarte încărcat de când cu adopțiile. Steve se trezește dimineața la ora 5 și prepară micul dejun pentru întreaga familie canină. Dietele celor 10 câini sunt diferite, în funcție de bolile de care suferă și de rasele din care se trag, așa că bucătarul gătește destul de mult și de variat. Pe lângă această rutină și cea a plimbatului prin parcuri, Steve își umple ziua cu vizite la cabinetele veterinare și cu multe îmbrățișări și zâmbete pe care le datorează integral noilor și bătrânilor săi prieteni.

„Câinii bătrâni sunt animale mai înțelepte. Este ca la oameni, știi mai bine ce vrei de la viață pe măsură ce înaintezi în vârstă. Acești câini știu cine sunt și este ușor să-ți creezi o legătură cu cineva care își cunoaște identitatea. Este un sentiment de împlinire pe care îl datorez integral acestor câini și bucuriei de a-i vedea iubiți, fericiți și îngrijiți corespunzător”, a declarat Steve pentru publicația americană The Dodo.

elli.ro adoptii caini

elefant.ro%20

Alte articole interesante

Inline
Inline