starshiners.ro
Beauty Tips

Amestecul care te poate scăpa de tartru și îți albește dinții instant

august 13, 2016
bottegaverde.ro

Cu toții vrem dinții mai albi, iar soluția cea mai la îndemână, la prima vedere, pare a fi albirea artificială a dinților. Dar nu este adevărat. Dinții mai albi pot fi obținuți fără a merge la stomatolog sau fără a apela la tratamente dentare scumpe, care afectează smalțul dinților. Albirea poate fi obținută printr-un singur amestec, care îndepărtează și tartrul, în același timp. De ce ai nevoie? Citește materialul pentru a afla!

De ce ai nevoie:

  • Praf de copt
  • Periuța de dinți
  • Apă oxigenată
  • Sare
  • Apă
  • ceașcă
  • scobitori dentare
  • se spală gura cu antiseptic

Acest lucru poate elimina instant culoarea galbenă a dinților și poate elimina tartrul și respirația urât mirositoare:

# 1

Începeți  prin amestecarea unei linguri de bicarbonat de sodiu cu jumătate de linguriță de sare într-un recipient mic. Udă periuța de dinți și afundați-o în amestec. Periați dinții ca de obicei, apoi scuipați. Asigurați-vă că periați dinții aproximativ cinci minute.

# 2

Se amestecă ulterior peroxid de hidrogen cu puțină apă caldă, apoi clătește gura timp de un minut, scuipați și  clătiți cu apă rece.

# 3

Cu ajutorul unei scobitori dentare, îndepărtați tartrul galben de pe dinți.  Nu răzuiți prea tare că s-ar putea să deteriorați gingiile.

# 4

În cele din urmă, clătiți gura. Se repetă tratamentul la fiecare două zile.
Sfaturi de igienă orală suplimentare:

Periază dinții în mod regulat, folosind o perie moale și mișcări verticale. Asigurați-vă că vă curățați, de asemenea, spațiul dintre gingii și dinți.
Folosește ața dentară în mod regulat.
Alimentele picante pot stimula producerea de salivă, care curăță în mod natural tartrul.
Se freacă dinții cu o coajă de portocală, înainte de a merge la culcare, pentru a ucide bacteriile din gură care se lipesc pe dintț. Nu clătiți după aceea.

astratex.ro

Alte articole interesante

Inline
Inline