starshiners.ro
Health

Această băutură te ajută să slăbești, să elimini toxinele din corp și să ai sânii mult mai fermi!

august 9, 2016
bottegaverde.ro

În zilele noastre, aproape toți au exces de greutate, mai ales din cauza vieții stresante pe care o ducem și care face aproape imposibil ca și corpul nostru să fie sănătos și puternic. Dar atunci când există voință, există întotdeauna o cale. Chiar dacă nu este ușor să slăbim, acest lucru ni-l dorim cu toții. Vestea bună este că avem un aliat în lupta noastră împotriva kilogramelor și acela este ananasul!

Ananasul este un fruct foarte sănătos, chiar dacă este dulce la gust, el este scăzut în calorii și dă foarte multă energie. Ananasul este bogat în substanțe nutritive sănătoase, cum ar fi vitamina C, mangan, cupru și este sănătos datorită substanșelor active pe care le conține, cum ar fi bromelaina. Bromelaina este foarte benefică pentru sănătatea noastră, stimulează sistemul imunitar, previne cancerul, accelerează vindecarea rănilor și ajută la digestie. De asemenea, aceasta luptă împotriva radicalii liberi, poate rupe proteinele din sânge și este de mare sprijin în tratarea inflamațiilor.

A slăbit 20 de kilograme după ce a consumat apă călduță în fiecare zi! Uite care este rețeta eficientă de slăbit

Un pahar de suc de ananas conține:

– Vitamina C 25mg, care este de 25% ADR pentru bărbați și 30% ADR pentru femei
– Calciu 33mg
– Magneziu 30mg
– 130 de calorii

Ananasul este sursă puternică de antioxidanți, care sunt responsabili pentru furnizarea de elasticitate a pielii și prevenirea îmbătrânirii. Consumați ananas cât puteți de des, este excelent pentru slăbit, dar și pentru ameliorarea mirosurilor vaginale neplăcute.

astratex.ro

Alte articole interesante

Inline
Inline