astratex.ro
Lifestyle

A refuzat să-și deconecteze soțul de la aparate. După trei ani s-a trezit din comă și i-a spus un cuvânt pe care nu o să-l uite niciodată

mai 24, 2016
deconectare aparate
bestkids.ro%20

O femeie a fost nevoită să treacă printr-un calvar chiar la puțin timp după nuntă. Tânăra a fost sunată de la spital, iar medicii i-au spus că soțul ei se află în stare gravă și că nu va supraviețui. După trei ani, bărbatul s-a trezit și i-a spus un cuvânt care a făcut-o să plângă în hohote.

Citește și: A trăit 256 de ani! Înainte să moară, bărbatul a dezvăluit secretul unei vieți lungi

Daniel Davis a avut un șoc după ce a aflat că soțul ei, Matt, suferise un accident cu motorul și că șansele lui de supraviețuire sunt minime. Medicii i-au spus femeii că nu mai pot face nimic pentru a-i salva viața soțului ei și că doar un miracol ar putea interveni în acest sens. Daniel a refuzat să-și deconecteze soțul de la aparate și timp de trei anin bărbatul a fost într-o comă profundă. Daniel și Matt erau căsătoriți de doar șapte luni, însă într-o zi fatidică bărbatul a suferit un accident în care a fost la un pas să-și piardă viața. Acesta conducea un motor care s-a lovit frontal de o mașină.

După tei ani în care soția lui a dormit cu el în spital, s-a rugat pentru viața lui și nu l-a lăsat o secundă, ca prin minune, Matt și-a revenit, iar primul cuvânt pe care l-a rostit a fost ”Mă străduiesc”. Daniel a izbucnit în lacrimi și efectiv a rămas fără cuvinte după ce Matt și-a revenit. Tâmnăra nu și-a pierdut speranța nicio clipă. Ea spus că decizia ei a fost foarte simplă. ”Știam că Dumnezeu ne va ajuta să trecem peste acest impas împreună. Mă gândesc că acest lucru nu a fost ceva greu deîndeplinit pentru Dumnezeu.”.

Citește și: Totul despre News

elefant.ro%20

Alte articole interesante

Inline
Inline