watchshop.ro%20
Lifestyle

A găsit o bandă de cauciuc în jurul clanței de la ușă. Povestea a fost distribuită de peste 150 de mii de persoane pe Facebook

mai 24, 2016
usa casa
watchshop.ro%20

Dacă veți găsi o bandă de cauciuc în jurul clanței nu este un semn bun. O femeie a avut o experiență traumatizantă în urma unui astfel de eveniment, iar povestea ei a fost distribuită de peste 150 de mii de persoane pe contul de Facebook, după ce și-a făcut curaj să o scrie. Ea a vrut ca cei care vor citi întâmplarea ei să nu pățească la fel.

Citește și: A refuzat să-și deconecteze soțul de la aparate. După trei ani s-a trezit din comă și i-a spus un cuvânt pe care nu o să-l uite niciodată

Screen Shot 2016-05-24 at 17.21.21Tâlharii sunt la tot pasul, iar în America la fiecare 15 secunde are loc un jaf. Peste 30% dntre hoți intră în case după ce deblochează ușile sau ferestrele fără să facă zgomot sau să le forțeze. Există, mai nou un sistem pe care mulți dintre tâlhari îl folosesc pentru a intra cu ușurință în casele oamenilor. Aceștia înfășoară o bandă din cauciuc pe clanța de la ușă, iar în momentul în care este deschisă din interior poate fi deschisă din exterior chiar dacă a fost din nou deschisă.

Kim Cernigliaro din Texas a avut o astfel de experiență și a povestit pe Facebook întâmplarea ei. Povestea lui Kim a fost distribuită de peste 150 de persoane pe rețeaua de socializare. Ea se afla acasă, iar la un moment dat a văzut silueta unui bărbat la ușa de la casă, însă nu a făcut zgomot și a așteptat ca acesta să plece. După 30 de minute, Kim a deschis ușa și a observat că o bandă din cauciuc era legată de clanță. Dacă nu observa acest lucru, hoții putea intra în casa ei cu ușurință.

spargere

Citește și: Totul de pe Glob

iarena.ro

Alte articole interesante

Inline
Inline