orange.ro
Lifestyle

A făcut sex cu cel mai bun prieten. Ce a urmat după …

martie 2, 2016
sex prieten
zenda.ro

O femeie din Marea Britanie a mărturisit că a întreținut relații sexuale cu cel mai bun prieten al ei. Povestea ei a devenit viral pe internet.

Paul, cel mai bun prieten al tinerei, a vrut să aibă contact sexual cu ea, însă a doua zi, după o noapte nebună de amor, bărbatul s-a purtat ca și cum nimic nu s-a întâmplat, ba chiar i-a spus că ar fi bine să rămână în aceleași relații ca și până atunci. Problema este că femeia nu mai poate trece peste ce s-a întâmplat, mai ales că ssentimentele ei pentru el au fost mereu de altă natură, însă nu a făcut nimic în acest sens pentru că bărbatul era mereu ancorat în alte relații. Când a fost singur, tânăra și prietenul ei, după câteva pahare de vin au dus amiciția la un alt nivel, însă, din păcate pentru ea, a rămas totul la o seară nebună.

„Am fost prieteni mulţi ani. Am mai flirtat, dar el a fost mereu în relaţii cu alte persoane, iar eu am fost umărul pe care a plâns. Relaţia noastră a fost mereu una platonică. Ne-am îmbătat şi el a venit la mine. Ne-am băgat în pat şi m-a sărutat. Mi-a spus că mereu a avut sentimente pentru mine şi că mă place. Am făcut sex. Când încercam să adorm, m-a luat în braţe şi a spus că îi va fi dor de mine. Apoi, mi-a spus că era beat şi că spera că dacă scăpăm de tensiunea sexuală, o să fim prieteni în continuare.”, a spus tânăra.

După ce a cerut sfatul utilizatorilor reddit, femeia a fost îndrumată să nu mai vorbească cu Paul, pentru că în mod cert a folosit-o și este cu ea doar când are el nevoie. Voi ce spuneți?

starshiners.ro%20

Alte articole interesante

Inline
Inline