starshiners.ro
Fashion

8 piese vestimentare care nu trebuie să îți lipsească din garderobă

martie 25, 2016
bottegaverde.ro

Ori de câte ori îți aduci aminte că se schimbă sezonul, apare o singură întrebare, care începe să devină din ce în ce mai obsesivă: eu cu ce mă îmbrac? Femeie fiind, știi că au apărut deja noile colecții și că piesele de rezistență s-au schimbat. Dacă nu ele, cel puțin culorile. Și atunci, brusc, ți se pare că toate hainele din garderoba ta devin brusc inutile. Din fericire, nu este așa. 

Schimbarea tendințelor nu se face atât de repede pe cât crezi. În plus, întotdeauna, de la un sezon la altul, se păstrează câteva piese de rezistență pe care le poți folosi cu succes și următoarele sezoane. Trebuie doar să fii foarte atentă nu neapărat la colecțiile noi care se lansează, ci la micile trucuri pe care bloggeritele de modă ți le oferă fie pe blogurile personale, fie pe Pinterest sau alte social media dedicate. Relaxează-te puțin, trage aer în piept și gândește-te că totul o să fie bine, o să arăți la fel de sclipitoare ca în oricare altă zi, fără a fi nevoită să îți schimbi garderoba. Citește mai jos ce articole vestimentare trebuie să păstrezi dacă vrei să fii glam.

Teneșii/adidașii 

Încă se mai poartă, că sunt pe val. Îi porți purta în aceleași combinații de până acum, cu o pereche de blugi și un sacou, plus o eșarfă aruncată neglijent pentru a completa look-ul.

Ochelarii de soare statement

Ochelarii de soare statement au fost senzația sezoanelor trecute. Încă au rămas, din fericire, așa că te poți bucura de ei pentru a-ți completa elegant ținuta. Folosește-i cu încredere ca accesoriu, cu atât mai mult cu cât au nuanțe sau forme ”turbate”.

Sneakers/Leggings, alte articole sportsy

Cu toate că sunt unele voci care spun că le-a trecut vremea, articolele sportsy(sneakers, leggings, topuri) încă mai funcționează ca și piese vestimentare aflate în trend. Așa că dacă le ai prin dulap, scutură-le puțin de praf și pune-le pe tine atunci când vrei să te simți comod. Pentru un look care să te scoată din anonimat, combină sneakersii cu o fustă în franjuri, care să îți dea o notă de feminitate.

Matching sets 

Se poarta în continuare elementele vestimentare făcute din același material, cu același imprimeu. Taylor Swift este regina încoronată a acestui tip de ținută, pe care a folosit-o excesiv am spune, în 2015. Poți recurge la fuste și top-uri în același ton sau chiar pantaloni scurti și bluze. E adevărat, acest tip de ținute nu prea e pe placul tuturor. Dar cu o pereche de stiletto, se rezolvă totul.

Mix and match

Nu te sfii să combini texturi și materiale care par din filme diferite. Cu atât mai mult cu cât imprimeurile sunt diferite. Ai mare grijă, totuși la ce alegi, pentru că imprimeurile sunt destul de greu de asortat. Verifică de două ori înainte de a ieși din casă dacă ce ai pe tine construiește un tot unitar. Dacă nu te deranjează vizual, ești numai bună de ieșit în oraș cu noua ta ținută!

Bărbați, purtați merlot, burgundy și nuanțe similare

Tonurile de maro și derivate din maro sunt fix ceea ce trebuie pentru o ținută care să ia ochii, atunci când vine vorba de bărbați. Alegeți cu încredere din oferta de piese vestimentare și pantofi în nuanțe puternice de burgundy și merlot, dacă vreți să cuceriți doamnele de lângă voi.

Haine androgine

Noi, personal, suntem mari fani ai acesui tip de haine și ținute. Pentru că oferă un look interesant tuturor celor care le poartă. Combinat cu o atitudine pe măsură, poate întoarce orice privire instant. Așa că alege să porți hainele de inspirație masculină, pe care să le finisezi ca și look cu o pereche de pantofi sau sandale foarte feminine.

Moda capsulă

Te aduce la origini. La originile stilului vestimentar, când monocromia și bicromia erau de bază. Acest tip vestimentar se referă la hainele de bază, care nu au prea multe tăieturi, sunt în croiuri simple și merg pe monocromie. It`s the basics: bluza neagra, pantaloni negri, peste care pui un blazer în altă nuanță. Sigur ai acest tip de haine acasă, pentru că ele pot fi purtate în orice sezon, fără a te îngrijora că se demodează.

 

 

 

astratex.ro

Alte articole interesante

Inline
Inline