orange.ro
Lifestyle

8 lucruri pe care nu te așteptai să le găsești în casa prințului William și a lui Kate Middleton!

aprilie 27, 2016
zenda.ro

Odată cu vizita lui Barrack Obama în Anglia, mai exact la Kensington Palace, reședința prințului William și a lui Kate Middleton, publicul curios a putut face cunoștință cu o parte dintre lucrurile care există în casa monarhilor englezi. Chiar dacă mai toți se așteptau ca aceștia să aibă lucruri cât se poate de neobișnuite și scumpe în casă, se pare că cele câteva fotografii date publicității i-au luat prin surprindere pe toți. Reședința regală a lui William și Kate arată cât se poate de normal! Iată un top 8 al lucrurilor suprinzător de normale pe care le poți regîsi în casa regală!

Odată ce treci peste imaginea micului George legănându-se pe căluțul de lemn, nu poți să nu observi că reședinta prințului William și a lui Kate Middleton este un mix cât de poate de savuros între modern și conservator, foarte bine dozat și proporționat. Dacă te uiți cu atenție la fotografiile date publicității, vei observa că reședința regală arată cât se poate de normal și că probabil multe din obiectele din casa regală le ai și tu acasă.

 Sticle de alcool

Proviziile pentru alcool se pare că se fac și la casele regale. Una din fotografiile date publicității arată că William și Kate țin în casă ceva mai multe stilce de alcool, în special votka, pentru ocazii speciale, cum ar fi vizita lui Barack Obama.

Geamurile au suferit tratamente

Fiind mai vechi de un secol, geamurile au suferit tot felul de tratamente pentru a scăpa d patina aceea de vechi. Aceasta este o caracteristică nu numai a reședinței regalp, ci a 90% dintre casele din Anglia, care au aceeași structură.

Animăluțe de pluș

kate middleton

Dacă vă gândeați că roialitatea mică, George se joacă cu altceva în afară de animăluțe de plus, vă înșelați. Se pare că sunt jucăriile lui preferate, după cumse poate vedea și în fotografiile date publicității.

Masa de acril

Kate Middleton și William demonstrează că sunt o familie modernă șu rup conservatorismul familiei regale, achiziționând piese de mobilier la modă, cum ar fi mesele din acril.

Cărți multe

Putem bănui că sunt împătimiți ai cititului, iar pentru ei, acestea au ajuns chiar și elemente de decor. În reședința regală, Kate și William au atât de multe cărți, pe care le-au așezat nu numai în bibliotecă, și ci pe măsuțe, precum, și în alte locuri puțin atipice.

Lămpi gemene

Lămpile gemene sunt folosite de o mare parte dintre noi, mai ales pentru noptierele din dormitor, creând ideea de simetrie. Ei bine, până și familia regală le are!

resedinta regala

Fotografii

O familie frumoasă și amintirile frumoase necesită atenție specială. În casa regală, tronează cele mai multe fotografii cu familia și cu George, mica roialitate, care dau o notă de intimitate și confort întregii camere.

Perne cu imprimeu floral

Pernele cu imprimeu floral le are oricine, dar mai nou, se pare că și familia regală se numără printre cei care au astlfe de achiziții. Asta pentru că duc cu gândul înspre atmosfera romantică și atitudinea stilată afișată de burghezia de odinioară.

starshiners.ro%20

Alte articole interesante

Inline
Inline