orange.ro
Lifestyle

6 semne că îngerul vostru păzitor încearcă să vă contacteze

mai 4, 2016
zenda.ro

Forțele supranaturale pot face lucruri pe care ființa umană nu le poate înțelege. Sunt mulți oameni care nu pot explica anumite situații, întâmplări, mai ales că în acest moment nu putem spune că ne întâlnim zilnic cu forțe mistice. Cu toate astea, vă vine să credeți că aceste ființe supranaturale pot opri umanitatea de la distrugere? Aceste ființe sunt parte din Universul în care și noi existăm. Sunt semne pe care îngerii voștri păzitori le dau, dar de care nu vă dați seama.

Citește și: 14 celebrități și dublurile lor din secolele trecute / FOTO

Temperatura scăzută

Cu siguranță s-a întâmplat de nenumărate ori, fără nicio explcație, ca locul în care vă aflați să se răcească instant. Dintr-o dată în cameră să fie o temperatură scăzută, iar afară să fie cald, iar aerul codiționat stins. În acel moment trebuie să vă gândiți cum să vă conectați cu îngerul vostru păzitor.

Mireseme inexplicabile

V-ați aflat vreodată acasă, iar dintr-o dată ați simțit un parfum în cameră? Cu siguranță că da, iar explicația nu a venit, pentru că nu există una rațională. Pur și simplu, aceste mirosuri ușor plăcute se învârt pe lângă voi și nu puteți explica motivul, însă acest lucru nici nu vă sperie, nici nu vă displace. Dacă aveți aceste senzații, să știți că  posibil ca un înger păzitor să fie prin preajmă.

Voci care vă strigă

Un alt fenomen inexplicabil este acela în care auziți că sunteți strigat, însă în jur nu există un cunoscut sau pur și simplu nimeni nu vorbește cu voi.

O multitudine de culori

Dacă vedeți multiple culori pe lângă voi cu siguranță aveți ca musafir un înger păzitor. Umbrele care uneori simți că te înconjoară sau o simplă scânteie sunt doar câteva dintre semnel prin care îngerii vă semnalizează că sunt lângă voi. Nu vă speriați, nu fac rău.

Pene în zbor

În jurul vostru, fără vreun motiv, apar pene care plutesc de nicăieri. Vă întrebați de unde sunt? Acestea sunt semnele încerilor, vor să vă atragă atenția.

Comunicare prin vise

Uneori nu-ți aduci aminte ce ai visat, iar tot ce ai în cap sunt doar fragmente. Acesta este modul prin care îngerii păzitori comunică cel mai bine cu oamenii.

Dacă informațiile oferite de elli.ro vă sunt folositoare, dați share articolului să-l citească și prietenii voștri de pe Facebook. Pe noi ne găseți pe rețeaua de socializare cu numele de elli.ro.

starshiners.ro%20

Alte articole interesante

Inline
Inline