starshiners.ro
Lifestyle

6 produse care pot cauza cancer și care se găsesc în casa ta

iulie 4, 2016
bottegaverde.ro

Sunt câteva produse pe care le găsești în casa ta și care sunt foarte periculoase pentru sănătatea ta. Ele pot cauza cancer, așa că ar fi cazul să le arunci și să le înlocuiești cu altele, până nu este prea târziu. O viață făr toxine este o viață sănătoasă și lungă, așa că este cazul să acționezi pentru asta!

Citește și: Testul care dezvăluie exact ce fel de persoană ești

1. Vasele din teflon 

Vasele din teflon au apărut acum 40 de ani. Deși sunt cât se poate de atractive, ele sunt nesănătoase pentru organismul tău. Ele au în compoziție polytetrafluoroethylene care eliberează toxine asociate cu cancerul și degradarea organelor reproducătoare, precum și probleme cu inima. așege o variantă mai sănătoasă, cum ar fi vasele sau oalele de gătit din oțel sau aluminu.

2. Produsele de curățat

Toate produsele de curățat conțin elemente toxice, cum ar fi amoniac, un iritant foarte puternic care poate degrada ficatul și rinichiul sau înălbitori, care pot arde ochii și pot irita plămânii. Produsele de curățat cuptorul pot produce arsuri și eliberează mirosuri toxice, care pot afecta plămânii pe termen lung. Înlocuiește-le cu produse non toxice sau făcute ăn casă, cum ar fi bicarbonat de sodiu și oțet.

3. Odorizantele de cameră

Foarte multe efecte negative sunt legate de aceste odorizante de cameră. Sunt produse toxice care pot înrăutăți și pot cauza probleme respiratorii, de reproducere, defecte de naștere și sunt legate chiar de apariția cancerului la sân, boli de inimă și diabet. Deschide ferestrele, mai bine, caută sursa mirosurilor din cameră și îndepărteaz-o.

4. Produse antibacteriene

Cum am început cu toții să folosim produse bacteriene, am dezvoltat o gamă de super-microbi care nu mai reacționează la nimic. Ține minte că aceste produse au un efect negativ asupra copiilor și înlocuiește-le cu clasicul spălat pe mâini cu apă și săpun. Este cel mai sigur.

5. Plastic

O substanță chimică numită BPA este folosită la fabricarea plasticului și a sticlelor de plastic. Atunci când sunt expus la căldură, aceste sticle duc la eliminarea toxinelor din plastic și la integrarea lor mult mai rapidă în apă. Ia în considerare sticlele de sticlă sau cele din oțel inoxidabil.

6. Parfumurile și săpunurile cu parfum

Ca și în cazul detergenților cu parfum, 95% din chimicalele din parfum sunt făcute din produse derivate din petrol. Cele mai multe din acestea pot cauza cancer, defecte congenitale, afectează plămânii și creează mari probleme la nivelul creierului.Sunt multe săpunuri naturale pe care le poți alege, ca și înocuitor, pentru a elimina toate aceste riscuri.

astratex.ro

Alte articole interesante

Inline
Inline