orange.ro
Lifestyle

6 cele mai explozive combinații de zodii în materie de sex. Cu el iese scântei dacă ajungi în pat

februarie 16, 2016
horoscop sex elli.ro
zenda.ro

BERBEC+SĂGETĂTOR

Aceste două zodii se potrivesc perfect. Sunt persoane active, cărora le place sportul, să facă mișcare în orice loc, aventurieri, iar când vine vorba de o partidă sexuală, cei doi nativi nu țin cont de locul în care se află și riscă orice. Adrenalina îi ține în priză.

FECIOARĂ+ TAUR

Cel două zodii sunt unele dintre cele mai determinate, pot afce sex și fără să simtă ceva unul față de celălalt. Tot ce contează pentru ei este cum se simt fizic. Nu sunt firi romantice, iar Taurul apreciază perfecțiunea Fecioarei, care la rândul ei este impresionată de puterea acestuia.

GEMENI+VĂRSĂTOR

Sunt printre cele mai carismatice zodii. Le place să se joace, iar când sunt în pat se răsvrătesc, folosesc un limbaj murdar, iar sexul este cu adevărat incendiar. Gemenii și Vărsătorii sunt foarte deschiși la minte și încearcă orice este nou în materie de orice, în special de sex.

RAC+PEȘTI

Ei bine, am ajuns la acele zodii care nu au limite. Când vine vorba de sex, Racii și Peștii, împreună, sunt combinația explozivă. Nimic nu îi reține și fac prăpăd în pat. Să nu le dai cheia de la casă, s-ar putea să o găsești devastată:))

LEU+BALANȚĂ

Ei sunt cei mai romantici, iubitori, care trăiesc și se hrănesc cu sentimente. combinația de dramă și romantismîi face să iasă cu scântei când sunt în pat.

CAPRICORN+SCORPION

Diferiți de la natură! Capricornii sunt muncitori și perseverenți, iar Scorpionii pasionali, intenși. Se provoacă unul pe celălalt. Când unul vine cu o idee, celalalt o aplică instant. N-ar refuza nici sex în trei.

starshiners.ro%20

Alte articole interesante

Inline
Inline