starshiners.ro
Beauty Tips

5 trucuri rapide care te scapă de problemele scalpului și îți fac părul strălucitor! Încearcă-le acum!

aprilie 13, 2016
bottegaverde.ro

De cele mai multe ori, părul și scalpul sunt ultimele pe lista noastră de priorități în ceea ce privește îngrijirea. Dar lucrurile trebuie să se schimbe și trebuie să se schimbe acum! Asta pentru că a avea un păr sănătos este infinit mai important decât machiajul pe care ni-l aplicăm sau parfumul pe care îl purtăm. Iată care sunt câteva trucuri care te vor face instant să renunți la placă și ăndulator de păr, la bandane sau pălării care să ascundă faptul că ai un păr degradat. Aceste trucuri îți vor tranforma repede părul în cel mai frumos din lume.

Sunt câteva trucuri simple, pe care dacă le aplici, părul tău va fi foarte fericit. Și credem că a venit momentul să îl faci fericit, după atâtea reprize de vopsit, de ondulat sau de agresat cu placa sau tot felul de produse chimice. Pentru fiecare ”afecțiune” a părului, există o soluție eficientă și naturală.

Căderea părului

Acoperă-ți părul cu lapte de cocos, de la rădăcină până la vârfuri, pentru a-l repara și pentru a-l întări. Apoi, acoperă-l în folie de plastic sau o cască de duș, care va permite căldurii să se activeze. Spală-l și aranjează-l cum faci tu te obicei. Acest ritual îți va transforma părul, dacă este aplicat la intervale regulate de timp.

Vârfuri despicate

Și pentru vârfurile despicate există o soluție, alta decât cele din magazinele de specialitate. Cea mai la îndemână soluție pentru această problemă ar fi să tai vârfurile, dar înainte de a lua foarfeca, încearcă să le repari. Folosește ulei de păr, pe care îl prepari din ulei de cocos cu ulei de măsline. Apoi, aplica-l pe zonele cu probleme, adică vârfurile.. Acest amestec îl va hidrata și îl va face mai moale ca niciodată. Acoperă-ți părul cu ceva, pentru a nu murdări pernele, iar dimineața spală-l.

Bucle răvășite

Extractul de aloe vera face minuni pentru a cuminți buclele răzvrătite, care nu stau de nicio culoare și pe care ți-e foarte greu să le disciplinezi. Stoarce sucul din câteva frunze de aloe vera și amestecă-l cu ulei de măsline. Aplică-l pe păr, după ce te speli pe cap și clătește de dimineață. Vei vedea cum în câteva zile, părul tău va deveni altfel decât îl știai tu.

Mătreață

Amestecă sucul de la o lămâie cu ulei de măsline și aplică această compoziție pe scalp, înainte de culcare. Acoperă-ți capul în folie de plastic, peste care pui o eșarfă, iar dimineața spală-te pe cap. Mătreața va dispărea aproape instantaneu dacă vei face acest lucru și vei scăpa de senzația de mâncărime, dar șși de cojile inestetice pe care le aveai înainte.

Păr degradat

Pentru a rezolva această problemă, poți apela la oricare dintre sfaturile de mai sus. Dar dacă vrei ceva în plus, încearcă următoarea rețetă: ulei de jojoba cu vitamina E. Aplică această compoziție pe toată lungimea firului de păr, acoperă-l în folie de plastic și spală părul de dimineață.

astratex.ro

Alte articole interesante

Inline
Inline