starshiners.ro
Beauty Tips

5 trucuri care vor revoluționa felul în care arată genele tale când folosești mascara

martie 18, 2016
bottegaverde.ro

Mascara este unul dintre produsele cosmetice esențiale care nu lipsesc niciodată din trusa de machiaj a oricărei femei. Utilizarea sa incorectă poate fie să nu modifice prea mult aspectul genelor, fie să le încarce.

Pentru a obține un look spectaculos, iată 5 sfaturi de aplicare a mascarei pe care trebuie să le urmezi:

1. Atunci când îți hidratezi fața și o pregătești pentru machiaj, evită să atingi genele cu cremă. Același lucru este valabil și pentru fondul de ten, care le-ar putea încărca încă dinainte de utilizarea mascarei.
2. Folosește un clește special pentru a curba genele înainte să le acoperi cu mascara. Încălzește-l puțin înainte la flacăra aragazului, dar ai grijă să nu fie fierbinte. Dacă nu ai clește, te poți ajuta de o lingură puțin încălzită pentru a întoarce genele.
3. Aplică puțină pudră translucidă pe o pensula și tamponează ușor genele. Pudra va absorbi eventualul exces de sebum și va separa genele.
4. Aplică mascara cu mișcări în zig-zag, de la baza genelor către vârfuri. După ce s-a uscat primul strat, poți aplica un al doilea către colțul exterior al ochiului, doar pe genele superioare.
5. Dacă machiajul tău este unul natural, aplică mascara doar pe genele pleoapei mobile; astfel vei crea iluzia unor ochi mai mari. Pentru machiaje de tipul cat eyes sau smokey eyes, aplică mascara și pe genele inferioare.

astratex.ro

Alte articole interesante

Inline
Inline