starshiners.ro
Health

5 lucruri pe care absolut toți bărbații le urăsc la femei. Te va părăsi instant dacă vei face asta

aprilie 13, 2016
barbati femei
bottegaverde.ro

Femeile sunt diferite de bărbați, de acest lucru am mai vorbit și este o realitate dovedită științific. Suntem construiți diferit, este normal ca diferențele să existe. În plus, funcționăm după anumite tipare și șabloane, din care ne este greu să ieșim. Și pentru că gândim diferit și acționăm diferit, este la fel de normal ca o parte din lucrurile pe care le facem noi, ca și femei, să fie ușor deranjante pentru bărbați, care nu le înțeleg utilitatea. Care sunt acestea? Citește mai jos!

Bârfa

Chiar dacă se spune că bărbații bârfesc mai mult decât femeile, cei mai mulți dintre bărbați găsesc foarte deranjant acest tip de comportament. Bârfa este, în opinia lor, unul dintre cele mai urâte lucruri pe care le fac femeile, atunci când se adună și vorbesc despre alte femei sau despre ce a mai făcut X-Y. Și asta pentru că lor li se pare o pierdere de vreme și de energie această pleiadă de discuții despre viața altora. Fiecare este liber să facă ce vrea, când vrea, dacă își asumă responsabilitatea pentru faptele lui. Femeile care bârfesc sunt privite destul de reticent și prin prisma faptului că asta denotă o anumită trăsătură de comportament, deloc atrăgătoare pentru bărbați.

Discuțiile interminabile

Femeile trăiesc pentru a vorbi, bărbații trăiesc pentru a acționa. Sunt doi poli diferiți, iar a te întâlni la mijloc devine destul de greu și apăsător, dacă nu ești dispus să faci un compromis. Bărbații nu vor întelege niciodată nevoia femeilor pentru conversații și comunicare, pentru că ei nu sunt construiți așa. Ceea ce ni se pare nouă normal și obișnuit, pentru ei este un adevărat chin. De aceea, se vor simți agasați în momentul în care le ceri detalii despre cum le-a fost ziua sau cum privesc cutare lucru. Ei nu sunt descriptivi deloc și preferă ca acel timp ”pierdut” cu discuțiile să fie folosit mult mai util. La un moment dat, se vor simți atât de agasați de subiectul discuțiilor, încât vor crede că sunt luați la rost, chiar dacă tu i-ai întrebat doar ”ce au făcut la muncă”.

Înjurăturile

Din gura unui bărbat, înjurăturile sună bine. Din gura unei femei, sună urăt. Mai ales dacă sunt extreme și folosesc foarte multe cuvinte vulgare. Pentru ei, atunci câdn o femeie înjură în exces, este o lipsă clară de feminitate. Dacă le ești prietenă/amică, vor considera acest lucru amuzant, dar atunci când le devii iubită, deja lucrurile încep să se schimbe. Nu vor ca persoana cu care își împart viața să fie ”unul dintre băieți”. Vor pe cineva delicat și feminin, total diferit de ei, care să îi completeze.

De ce?

Sunt cuvintele pe care le urăsc cel mai mult bărbații, și asta pentru că ”de ce?” sună de fiecare dată ca o luare la rost. Cu cât mai mult îi vei întreba asta, cu atât mai stingheri și frustrați se vor simți, pentru că vor ajunge să creadă că nu fac nimic cum trebuie și că nimic nu îți convine. Mai lasă de la tine și renunță la atâtea  ”de ce-uri”, mai ales atunci când după ele vine ”nu ai făcut asta”.

Comparațiile cu alți bărbați

Ei știu că nu sunt primii bărbați din viața ta, dar a le reaminti constant asta nu este deloc un gest inspirat. Nu vor să fie comparați cu fostul, care îți aduce flori sau îți indeplinea cine știe ce fantezii. Nu vor să fie comparați cu niciun bărbat, pentru că fiecare este unic în felul lui, iar tu ar trebui să știi asta cel mai bine. Pe tine nu te-ar deranja dacă el ți-ar povesti de fostele lui constant?

astratex.ro

Alte articole interesante

Inline
Inline