astratex.ro
Lifestyle

12 zodii care se potrivesc perfect. Te numeri printre ele?

iulie 8, 2016
bestkids.ro%20

Ai putea fi surprinsă, dar semnul zodiacal te poate ajuta de fapt să găsești sufletul pereche. Chiar dacă ți se pare greu de crezut, astrologia poate spune multe despre caracterul tău și partenerul tău. Mai important, poate să îți spună dacă ai face un meci bun cu viitorul tău iubit. Sunteți pregătite? Urmează cele mai bune compatibilități din punct de vedere zodiacal. 

Balanță și Leu

Numitorul comun pentru nativii din Balanță și Leu este dragostea lor pentru socializare. Amândoi iubesc să fie în centrul atenției, în special Leii și se bucură de petreceri. Balanța estecapabilă să ofere Leului atenția de care are nevoie.

Gemeni și Fecioară

Aceste două zodii au o compatibilitate sexuală mare, ceea ce face ca relația lor să fie foarte intensă. Ambele semne sunt pricepute în a găsi modalități de a ajunge la un consens.

Citește și Ce menire spirituală ai în funcție de zodie?

Taur și Vărsător

Aceste două semne zodiacale au parte de relația pe care toată lumea o vrea. Sunt pliine de aventură și nu le plac restricțiile de niciun fel. au relație toată lumea vrea.

Berbec și Rac

Berbecul este curajos și îndrăzneț, iar Racul admiră asta cu adevarat. În general, nativii din Rac sunt de obicei captivați de energia pe care o are Berbecul.

Berbec și Pești

Pestii sunt în mod normal pasivi și transferă puterea de decizie și acțiune Berbecului, pe care nu îl deranjează să fie lider.  Chiar dacă aparent sunt diferite, aceste două semne pot fi de fapt destul de compatibile într-o relație.

Rac și Pești

Singurul lucru pe care aceste două semne au în comun este că acestea sunt ambele zodii de apă, marcate de sensibilitate. Ei vor face tot ceea ce pot pentru a nu se răni reciproc.

Taur și Rac

În afară de înțelegerea reciprocă,  aceste două semne prețuiesc aceleași lucruri – familia, casa și stabilitatea.

Taur și Capricorn

Un Capricorn iubește tipul și natura sensibilă a partenerului  Taur, în timp ce Taurul admiră etica muncii și simțul umorului pe care îl au Capricornii.

Săgetător și Berbec

Ambele zodii iubesc socializarea. Dacă e ceva ce nu îi place Săgetătorului, acesta tinde să transforme totul în dramă. Dar de aceea îl are pe Berbec alături, care îl ponderează.

Leu și Săgetător

Sagetătorul iubește cu adevărat încrederea în sine a Leului, deși cel din urmă tinde să fie inflexibil uneori. Ceea ce face ca această relație să funcționeze este faptul că Săgetătorul va ajuta Leul să găsească soluții raționale la problemele lor.

Fecioară și Capricorn

Capricornii sunt foarte practică și răspund bine la onestitatea unei Fecioare, deși ele pot fi destul de gânditoare și retrase uneori.

Vărsător și Gemeni

Vărsătorul este creativ, iar Gemenii admiră asta.  Această pereche poate trece prin multe suișuri și coborâșuri, pe care le depășește cu succes.

elefant.ro%20

Alte articole interesante

Inline
Inline